|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אסור אף פעם להרים ידיים גם אם נכשלת . הרי זה חלק מהחיים . אני בטוח שאם תחשוב טוב טוב תגלה שגם אתה הבאת לאיזה שינוי קטן אצל אדם אחד או יותר. וזה לא דבר של מה בכך אם פה לא יהיה לאף אחד איכפת מהשני אתה חושב שתמצא את זה במקום אחר? ואם אתה רוצה לעשות שינויים גדולים אז תצטרף לגוף פוליטי שאתה מאמין במצע שלו ותתחיל לפעול מתוך הפוליטיקה. אולי תהיה הסנונית הראשונה של פוליטיקאים נקיים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
ואז פשוט לקנות הכל ולשנות מה שאני רוצה ולעשות שהכל יהיה פשוט וטוב, שזה ממש ממש לא מסובך יש לי רעיונות להצעות חוק ושינויים וכל מיני דברים שפשוט יעבדו, ובדקתי את זה מכל צד אפשרי וכל בחינה אפשרית. אני לא אומר להרים ידיים, אני אומר שכרגע כמישו שעוד 9 ימים הולך לצבא, זה לא רלוונטי, עוד 3 שנים ו9 ימים זה יהיה יותר רלוונטי ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
כי אם היית יודע אז טיסה לחלל כבר זה משו לא כזה נדיר, וכל אחד יכול לשלם X סכום של כסף בשביל לטוס לחלל.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ברגע שלי יהיה מספיק כסף בשביל לנסוע לחלל אתה תהיה ממש עשיר הולך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
שמור על עצמך ושתצא מהצבא בריא ושלם תמשיך לתרום ותקים את מפלגת מפתחי הגוף הסוציאל דמוקרטית |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|