|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
צריכים להיות אנשים חכמים ולא דפוקים. נניח מועדון?אתה עובר כל הזמן בכמה מועדונים אתה בודק מה הנוער אוהב איזו מוזיקה הוא אוהב מה מושך אנשים לקבל ביקורת על המסיבות להיות עירני לכל דבר מסיבה גרועה?הולכים משלמים יותר לדיג'יי יותר טוב לדפוק מופע יחצנות שיעיף לאנשים תתחת. הולכים רואים מה המועדונים המתחרים עשוים לוקחים להם תרעיון ומשדרגים א ותו להיות רמה אחת מעל כולם. חוץ מזה שפאב\מועדון\בית קפה בחיים לא מנהלים לבד תמיד יש 2-3 שותפים לעניין. אז מקיסמום אני יפול?אז לא כל החובות נופלחים עליי ושמעתי הבה סיפורים על אנשים מבוססים שהחליטו לפתוח מועדון ונפלו קשה.זה כבר גורל אין מה לעשות. בכל מקרה צריכים להיות אנשים חכמים שמבינים עניין לערוך מחקר מקיף על בניית עסק לקרוא ספרים שעוסקים בזה ובכלל ללמוד על זה. יש אצלנו בחיפה בן אדם שהקים מלא קיוסקים תחת השם שלו מלא סניפים של קי וסקים ופיצוצייות ועובדה שהולך לו כי הוא חשב צעד אחד קדימה ושידרג תקיוסקים שלו (בדברים שאני לא יכול להגיד פה) בכל רחבי חיפה הבן אדם היום דחוס בכסף הוא היה חבר של מרינה מהישרדות. חשוב להיות אופטימי לא? למה להיות דיכאוני זה לא עושה טוב לבריאות. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא מעליב אותך או משהו אני אומר את זה פשוט מניסיון עצמי וידע כללי שאין דבר כזה שידרכו על בן אדם ישפילו אותו והמורים שלו ישפילו אותו בלי שהוא יעשה משהו שמצדיק את זה. כמובן יש המון דרכים לעמוד על שלך תלוי במה בחרת יש המון דרכים שאפשר לבחור בהם וההשלכות לא ידועות כמובן. ולסיכום בקיצור אתה מגדיר את עצמך כאחד שהיה ילד כאפות חסר כוח חסר דעה חסר הכל שדרכו עליו והשפילו אותו בכל צורה כל העולם ואף אח דלא תמך בו וביום בהיר אחד הוא קם מהמיטה החליט שהבצפר זה חרא לא עזר לו לא נתן לו כלום לא בחיי החברה שלו ולא להשכלה שלו ומאז לא דרכו עליו לא השפילו אותו היה לו כבוד... שים לב להדגשה.
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() אם כבר מתמטיקה ומחשבים, אז יש תואר דו חוגי מתמטיקה ומדעי המחשב (משולב). אתה חי בסרט כי משכורות בהייטק לא מתחילות מ30 אלף. גם אם תרוויח 30 אלף, מס הכנסה ישאיר לך רק 15,000 ![]() לא יודע מה איתכם, אבל אני חושב שמעבר לכסף שעושים בעבודה- צריך גם לקבל סיפוק עצמי מהעבודה שאתה עושה. אם אתה מרוויח טוב אבל משעמם לך בעבודה ואין לך זין לעשות כלום, לאט לאט אתה תדרדר ולא תתקדם לשום מקום. אם אתה לא מרוויח מי יודע מה אבל אוהב את מה שאתה עושה ומשקיע- אם יש לאן להתקדם אתה תתקדם וגם המשכורת תתקדם.
![]() |
![]() |
#64 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה כל אחד פה מתכנן בידיוק מה הוא הולך לעשות בעוד 10 שנים...
יכול להיות אחד שיש לו ציונים של אחד ל10000 אלף ואחר כך הוא לא מרוויח גרוש ואחד שלא סיים בית ספר ועושה פי 10 ממנו וגם כמובן ההפך. מה שאני רוצה להגיד פה שהכל זה מזל. מזל מזל ועוד פעם מזל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() מה לנשור יש לך עוד זמן אתה יכול לתקן אני הייתי במצב הרבה יותר גרוע ממך לא למדתי חצי שנה בי"א בגלל השעיה ובלגאן ועכשיו אני עושה בגרות מלאה
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() למה לברוח מדברים?
סבבה קשה לכם, לא מזלזל באף אחד או משהו, אבל לכל אחד קשה. אז בגלל שקשה לכם צריך לוותר? זה פאקינג בצפר, זה רק ההתחלה של החיים. אם אתם פורשים עכשיו, מה אתם חושבים שיהיה לכם בעתיד, קל? בלי בסיס יציב רוב הסיכויים שאותו אדם ייפול, נכון שיש אנשים שמצליחים אבל הכל תלוי במזל. נכון שצריך לשבת בבית וללמוד, לעשות שיעורים, ללכת לבצפר, אבל זה שטויות אם משווים בין זה לבין חיי ה'מבוגרים'. ואני לא מבין את זה בכלל, למה לא לעשות בגרות מלאה, ואחרי זה לעשות מה שבראש שלכם? עדיף אם כבר שיהיה משהו ביד לפחות ואחרי זה להמשיך הלאה. ואוקיי, תימצאו משהו שיכניס לכם כסף טוב, אבל אתם תואהבו את אותה עבודה? אם אתם שואלים אותי, אני מעדיף למצוא עבודה שמכניסה כסף סביר ולהינות ממנה, במקום למכור את החיים שלי בשביל כסף. החיים לא סובבים סביב כסף תמיד, אומנם כסף לוקח חלק לא קטן בעולם, אבל קודם כל, צריך את הבסיס. ידע זה כוח, כבוד (למי שמחפש), כסף..למה ליזרוק את זה? אתם רק מתחילים את החיים שלכם, למה לתכנן 10 שנים קדימה במקום לחיות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני בטוח שאתה עם עצמך נוהג בשיטה הזו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() כן..ובתקווה שאני אצליח באמת להגיע לעבודה שאני רוצה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לוותר אצלי זאת בכלל לא אופציה, פעם אחת וויתרתי בחיים שלי, וזה היה פאקינג מבאס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() זה טוב שיש לפעמים חוויה של ויתור או כשלון בתנאי שיודעים ללמוד ממנה
לדעת להיכשל זה חלק מהחיים . אבל צריך להמשיך הלאה ולשאוף למעלה. כמו שאמרת בכל דבר בחיים. אפילו בתחביב של כולנו=חדר כושר |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ישנם מקרים , מעטים לדעתי, שצריך לדעת לוותר. אבל קודם כל מנסים את הכל ולומדים מטעויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() נכון מאד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה, אם קצת רצון וקצת יכול אפילו פיל יכול לזיין תרנגולת
![]() |
#77 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() .... עם עוד רצון ויותר שכלול
הוא יעשה את זה לכל הלול |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
|
![]() תלמד עכשיו!!!
למה אם אתה לא תשקיע ולא תלמד בגיל 21 אתה תשלים כמו טאטאל'ה אם אתה תירצה עבודה נורמלית ולא עבודה מסריחה אם 20 שקל לשעה או פחות ומעבר לזה אתה תילמד כל יום מ5 וחצי בערב עד 11 בלילה כמו מאניק! תלמד תישב ותלמד!!! מניסיון! |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() הנה אומר לך את זה אחד עם ניסיון. לא סתם כל הורה דואג שהבן שלו יסיים את הלימודים לפני הצבא. כל ההשלמות האלה אחרי הצבא סתם מעכבים לך את החיים, קיצור כאב ראש אחד גדול.
סיים עם זה עכשיו וזהו, שב כל יום שעה וחצי בבית על החומר, בסה"כ זה לא כזה סיפור גדול.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() השלמתי מ3 יחידות מטימטקה ל5,אחרי התיכון..
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|