|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משה
פשפשתי קצת, משהו פה לא מיסתדר לי, אולי תוכל לפתור לי את הדילמה. מה שאתה טוען בעצם זה שהaakg יוצר את הפאמפ בפורמולות. aakg= ארג'ינין ארג'נין הוא אחת מ3 חומצות האמינו שנמצאות בקריאטין משמע החומר קיים גם במונו ולא ייחדוי לפורמולות, אם כך מה גורם כביכול לפאמפ "החזק" בפורמולה? (ריכוז יותר גבוהה אולי?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|