|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חח קריות תהיה ערס או תמות ?
נשבע לכם שקריות זה העיר עם הכי קצת ערסים =) הרבה סטלנים ואנשים טובים =) אוקי רון בארי אתה אומר אחי ? סבבה אם אתה צודק כל הכבוד דקה אני מתקשר לחבר שלי |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
א) סטייליסט ב) אחד כזה שלא יוצא כמעט מהחדר כושר ג) לא דרך בקרית אתא או קרית ים זה כמו להגיד שהאוהדים של בית"ר הם נחמדים.. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וסטייליסט אני לא .. ואני גם לא אחד שלא יוצא מהחדר כושר חח אבל כן אני לא הרבה בקרית אתא או קרית ים =) אבל שההוא בכיתה ז' משחק אותה "זה קריות אם אתה לא ערס דוקרים אותך " ושהוא כולה באפק שזה בביאליק שזה באמת קריה עם אחוז נמוך של ערסים חח (חוץ מצו"ש) ![]() חחחחחחחחחחח אני חייב לשתף אותכם אני חוזר עכשיו פתאום מכונית עוברת לידי צופרת איזה אחד מוציא תראש מהחלון וצועק "הלו הלו!!" חחחחחחחחח איך נבהלתי איזה אנשים סטלנים יש פה חחחחח |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש גם את קריית ים וקריית אתא ................... אם כבר רק קריית מוצקין זה מה שאמרת..
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פאק אני כאחד שזורם בדרך כלל ואומר אולי אז אני אומר לך אתה פאקינג זיין שכל גועל נפש בן 13 עם יד 40 6 אחוז שומן חחחחחח באמת שזה היה אחד המחצחיקים !!!
באמא שלי אם אתה מעלה תמונה לא של כל הגוף רק היד אפילו כדי שלא תבייש את עצמך ואם יש לך מעל ל-38 וגם זה בטוח לא אני חותך את הזין שלי ב-live. עשה טובה תעוף מהפורום גועל נפש חחח 40 6 אחוז שומן פאקק איך לא מצאת משהו נורמלי לפחות...!
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|