|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מושעה
|
![]() כן בנושא הזה כן
|
![]() |
![]() |
#22 |
מושעה
|
![]() עים משהו מפקפק במה שאני אומר אתם יכולים לשאול את הגיל הזה הוא
יגיד לכם אותו דבר |
![]() |
![]() |
#23 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
דבר שני... פרו הורמונים נעלם מהשוק? תגיד אתה לא נורמלי? מאיפה אתה מביא את המידע השגוי הזה כל פעם? נראה לי הזרקת יותר מידי ססטנון (לפי הניק) =) |
|
![]() |
![]() |
#24 |
מושעה
|
![]() http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/store/4andro.html
הנה הבאתי לך לינק (עים אתה יודע אנגלית...) תקרא קצת מה זה פרו הורמונים כתוב שמה בדיוק מה ואיזה סוגים יש ורשום לך בצורה מאוד בולטת שם בתוך מסגרת צהובה שפרו הורמונים נאסרו על ידי החוק בארה"ב ונעלמו מהשוק השחור אפילו |
![]() |
![]() |
#25 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
(וזה לא היה כזה קשה להשיג את זה) |
|
![]() |
![]() |
#26 |
מושעה
|
![]() אז כנראה שהוא קנה סטרואידים ולא פרו-הורמונים ועים באמת איכשהו הוא השיג והשתמש
בפרו הורמונים אז הוא עשה טעות כי בשתיהם יש את אותן תופעות הלוואי אז עים כבר הולכים על זה עדיף ללכת על סטרואידים כי הם בערך פי 20 יותר חזקים מבחינת התוצאות |
![]() |
![]() |
#27 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין איך השוואת את הסטרו' לפרו הורמון בתופעות לוואי בכלל בלי לדעת שום מידע על החומר.. מאיפה אתה מביא את המידע השגוי הזה בכלל כל פעם? אתר? ספר? יש לך איזושהי הסמכה כלשהי? אני ישמח אם תגלה לי |
|
![]() |
![]() |
#28 |
מושעה
|
![]() תשמע ילד קודם כל תיכנס ללינק שהבאתי לך ותקרא כל מה שרשום שם דבר שני אני היתנסתי בשתיהם
גם סטרואידים וגם פרו הורמונים (כשהם עוד היו חוקיים) אני בטוח שאתה לא אז אתה לא יכול להגיד לי מה יותר חזק ממה ואל תפליץ לי מילים כמו "אנדרוגניות" כי אין לך בכלל מושג מה זה אומר |
![]() |
![]() |
#29 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
מושג פשוט.. בתחום ש"אמור" להיות שלך... זה ממש נחמד שלקחת סטרו'\ פרו הורמונים... במקומך הייתי לומד קצת לפני זה על החומרים האלה.. למה הוכחת כמה פעמים שאין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר |
|
![]() |
![]() |
#30 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
(מסגרת צהובה) |
|
![]() |
![]() |
#31 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() כאילו שיש להם דרך כלשהי בכלל לשלוט על איך שכל החומרים האלו מופצים בשוק השחור
|
![]() |
![]() |
#32 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#33 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
מה המקור של הסטרואידים גבר? את זה אתה יודע? |
|
![]() |
![]() |
#34 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה כבר ניסית את שאר החומרים לפני שאתה מגיע לטסטוסטרון ?
|
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#37 |
מנהל ראשי
|
![]() 1.פרוהורמונים נמכרים עדיין על המדפים בארה"ב. האיסור יצא ספציפית כלפי מוצרים מסויימים לפי ההרכב הכימי שלהם. חברות מסוימות משנות קצת את ההרכבים ויוצאות עם דברים חדשים רק שהפעם לא כל חנות ששה למכור את המוצרים האלו כי הם מזיקים לבריאות ובעלי אותן תופעות לוואי אפשריות.
2. לסוסטנון ושאר החברים - זה לא המקום לדבר על חומרים אסורים ובטח לא לנסות להשיג אותם. אני מקווה שתכבדו את חוקי הפורום ולא נצטרך לתת הזהרות והשעיות. תודה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|