ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-06-08, 21:49   #2
OREN BRAVERMAN
נאמן ישראלבודי - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלOREN BRAVERMAN
 
תאריך הצטרפות: Jun 2008
הודעות: 32
כללי:: אורן
גיל:: 20
חדר כושר: גאראג'
ברירת מחדל

"השימוש העיקרי של הג'לטין הוא כחומר מייצב בתעשיית המזון, בעיקר במוסים, קרם בוואריה, פנקוטה וקרמים נוספים. כמו כן, הוא המרכיב העיקרי בייצור מקפא (ג'לי) למאכל במגוון טעמים. מעבר לכך, הג'לטין משמש גם לייצור כמוסות (קפסולות) לתרופות. רוב הכמוסות המשווקות בישראל מכילות ג'לטין."

ציטוט מויקיפדיה.

אני לא רואה סיבה שגליצרין או ג'לטין ישפיעו על איכות החלבון או על ספיגתו ומעבר לכך ברוב [אם לא בכולם] החטיפים יש ג'לטין כחומר מייצב .
OREN BRAVERMAN מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:55.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים