|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
|
![]() קורן, לפורטוגל יש את אחת ההגנות הטובות בעולם אחי. פפה נרכש שנה שעבר ב-30 מיליון אירו ונתן עונה מעולה בריאל, קרבליו כבר כמה שנים אחד הטובים באירופה ובושינגווה שחתם בצ'לסי הוא מגן מעולה.
סה"כ נבחרת מושלמת חוץ מהעובדה שאין להם חלוץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#123 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ומתי ברזיל משחק..? חח סתם..
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד הרבה מיכאל באלאק gute' shpil'er גומז ויואכים לב הגרמנים יחזיקו ממך מבין.. deutland tzvaine polske null
![]() |
![]() |
#125 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
חבר פעיל
|
![]() איפה בדיוק רשמתי שקרבליו מגן?
הגנה זה גם בלמים. ופריירה שחקן ספסל בצ'לסי, ירד מאד ברמה... חוצמזה, בנבחרת סקולארי שם אותו בצד שמאל והוא בכלל מגן ימני. אגב, מואטיניו הרשים אותי מאד. איזה שחקן אדיר הוא, לא פלא שברצלונה מציעה לספורטינג את פיקה + 20 מיליון עבורו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Banned
|
![]() לא חושב שלפורטוגל יש הגנה חזקה,יקרה ואטרקטיבית אולי.
מאוטיניו שווה כל סנט שקבוצה תשלם עליו, ססק ממוצא פורטוגלי . |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() לא משנה
![]() |
#130 |
Banned
|
![]() חבר'ה היום החגיגה ממשיכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19:00 - קרואטיה נגד המארחת אוסטריה במשחק שרוב הסיכויים שיגמר לטובת הקרואטים העדיפים. 21:45 - מלחמת העולם השניה, סיבוב מספר 3! פולין - גרמניה! אחרי הפרעות במשחקים הקודמים ואינספור הההשמצות בין הנבחרות והמדינות אנחנו הולכים לקבל מלחמה של ממש! ההימורים שלי: 2-0 קרואטיה במשחק חד צדדי. תיקו עם שערים במשחק בין הגרמנים לפולנים, הרבה מכות וקצב רצחני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
|
![]() קרואטיה מעל שער בדוק
וגרמניה לוקחים בהליכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
הושעה
|
![]() וואי, בדיוק אני רואה עכשיו משחקים באינטרנט ממונדיאל 98 של קרואטיה... איזו נבחרת הייתה, וווה...
![]() |
#134 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אם על נכבוד לפולין,גרמניה לוקחת
![]() |
#135 |
חבר פעיל
|
![]() קרואטיה נבחרת מרשימה, כמה חבל שאדוארדו לא משחק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]() ![]() ![]() קרואטיה נבחרת מעולה ואוסטריה עושה רושם של הנבחרת הכי חלשה בטורניר אך היא מארחת וזה אסור לשכוח,עצם זה שהם הובילו 3-0 על הולנד במשחק הכנה מעיד שאולי הם לא יהיו שק חבטות אבל מצד שני חחחחחח הולנד עשתה מהפך וניצחה 4-3.אחד מהשניים או שכל קבוצה תפרק אותה או שהיא תיתן פייט אחושרמוטה לא יהיה באמצע-קבוצה מאוד צעירה +ואסטיץ' ממוצא קרואטי הקשיש-+איבנשיץ' מפנאתנייקוס אולי הכוכב שלהם,ההפך מאוסטריה שהייתה מולנו ,קשישים+מהגרים קרואטים-אני שומע אוסטריה אני רואה את הגול של הרצוג דקה 90 וניפוץ חלומותינו.כל העולם מזלזל באוסטריה ולא מצפים מהם לכלום והם המא של האנדרדוג ואולי העובדה הזאת אולי תעזור להם. ![]() קרואטיה כל כך ממושמעים כל כך פיזיים כל כך חכמים ואם דודו לא היה נפצע הם היו אפילו יותר חזקים,כבר מול ברזיל במונדיאל 2006 הם שיחקו מעולה ואפילו היו ראויים לניצחון,שלא נדבר על מונדיאל 98 עם דאבור שוקר ופרוסינצ'קי,כל טורניר מוקדמות הם מפרקים כל נבחרת בזאגרב. לוקה מודריץ' שנקנה עי' טוטנהאם צריך לתת את הטון,ניקו קובאץ' הוותיק והקפטן ואח שלו רוברט מדורטמונד בהגנה,סרנה ששם מולנו את הפנדל,פטריץ' שניצל את הטעות האיומה של תומר בן יוסף כדי לסחוט פנדל מאוואט והכי גדול להבקיע את שער הניצחון בוומבלי והעיף את אנגליה מהיורו-עוד הוכחה שקרואטיה היא נבחרת גדולה!!!!לא לשכוח את קראנצ'ר מפורטסמות המוכשר,ואת ביליץ' שחקן פריימרליג בעבר ומאמן בכיר ורוקיסט בהווה שאפילו חיבר שיר לאוהדי קרואטיה ליורו. ההימור שלי 2-2 שימו לבמי ציפה מיוון לעשות משהו? וכולם יודעים מה היה-תראו תחזית מוקדמת ב- 2004 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2876599,00.html
![]() |
#137 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שברת לי ת'לב עכשיו, למה נימני פתח רגליים : עוד חצי שעה לשריקה!!!!!!!!! אללה אלי!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() פולין שתזכה לתמיכה מסיבית מהרבה סבתות בישראל מציגה נבחרת עקשנית ולא רעה אך לא מספיק בשביל לעשות דברים מיוחדים ביורו-השוער ארתור בורוטש כולם מכירים משערה של סלטיק ואת אבי סמולארק הכוכב של פולין,העתק של כריסטיאן סלייטר שחקן הקולנוע- ![]() ![]() גרמניה הסקסית,ההתקפית הכל כך שונה מגרמניה הבונקריסטית והשמרנית מציגה את הסגל הכי בריא עם הגנה כמו מרטסאקר ומצלדר פיליפ לאם בעל יד הגרב,באלאק ,שויינשטייגר,פרינגס,ואודודנקור אולי השחקן המהיר בעולם!כן כן אפילו יותר מאהרון לנון.גומז החלוץ התותח,קוראני,קלוזה,פודולסקי,ונויביל הבלתי נגמר-פשוט נבחרת תענוג! ההימור שלי 3-0 לדויטשלנד
![]() |
#140 |
חבר פעיל
|
![]() גרמניה תהיה אכזבת הטורניר
תזכרו! |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|