|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק העניין, שלחביתה צריך שמן. בחיטוב זה די משמעותי.
סתם שתדעו, בארה"ב בחלק גדול(אם לא ברוב) ה-bagel shops את החביתה שבבייגל - עושים במיקרו. ראו הוזהרתם, למרות שעם הגבינה והירקות לא מרגישים בהבדל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 304
כללי:: לא אתה זה בטוח!
גיל:: זקן מדי..
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל אופן ישנו כלי להכנת ביצה קשה במיקרו והוא מכין כל חלבון תוך 15 שניות, יש כל מיני גדלים שאפילו אפשר לשים 6-7 חלמונים יחד, זה יוצא ביצה קשה לכל דבר. חביתה, שחמו בצלחת עמוקה ותכסו היטב עם מכסה וגם תוך 25~ שניות יש לכם חביתה לכל דבר. חוץ מאת חמתי ניסיתי כל דבר במיקרו, החיים שלי מבוססים על מיקרו ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|