|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#25 |
מנהל ראשי
|
![]() למעשה היפרפלזיה אצל אדם כביכול "טבעי" שלא נוטל כימיקלים ומתאמן באופן אינסטיבי מאוד לא תתרחש באופן קיצוני...דעתי היא שהיא אכן תתרחש מעט!
אצל מתאמנים ובעיקר פאוורליפטרים ( עקב עבודה אינטנסיבית מאוד על סיבי II-C ) אשר נוטלים כימיקלים והרבה, היפרפלזיה מתרחשת בתדירות גבוהה מאוד ( כך קראתי כמובן ) יש גם מספר מחקרים שבדקו זאת על ידי מבדק בין פאוורליפטרים טבעיים לכאלה על חומרים, מספר שנות האימון זהה, התוצאה הייתה מדהימה, אני לא מפרט יותר כי אני לא ממש זוכר וצריך לבצע חיפוש למצוא זאת אך בקצרה, היפרפלזיה אצל בני אדם ( אמנם על חומרים ) אכן מתרחשת ומתרחשת חזק!!
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס אבקת חלבון |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|