|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ועצה כדי לך לא להיפגש איתי למה לי כבר יצא להיפגש אם "עבריינים מהאינטרנט" וראינו מה הם שווים וואלה לא מלקק לגיל גרנות,גיל בישבילי זה לא רק מאמן אלה גם חבר ומי שידבר אל החברים שלי לא יפה אני אזמבר אותו ומאסר אני ישב עליו אם צריך הבנתה? אז תישב בשקט ואל תעשה יותר מדי רעש סלטמק נ.ב בוא תנסה לעשות משהו וכדי לך לפגוש אותי אתה ראשון למה אם לא תעשה כלום שאני אפגוש אותך אני יפתח לך תתחת יבן זונה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() אני יכול להגיד מנסיון שקראטין מונו לא עבד עלי בכלל (עדיין נשאר לי שליש מיכל של ק"ג ממוצר של Eas שניסיתי כשעוד גרתי בחול, מי שרוצה את זה בחינם מוזמן לבוא לקחת... סתם קקה)
אבל ניסיתי את הפרמולות החדשות יותר בהתחלה את הswole של סינטרקס ועד הno Explode של Bsn ואני חייב לציין שההבדלים עצומים. מבחינתי מה שעובד עלי טוב איתו אני נשאר. מהאקסטרים לא יצא לי לעשות סייקל מלא אבל לקחתי אותו לתקופה של כמה אימונים והרגשתי אותו הרבה יותר טוב מהמונו הרגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני מחכה למספר טלפון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה רוצה לריב?וואלה בו לחולון בוא לקרית בן גוריון פשוט תכנס לקרית בן גוריון הישנה תשאל מי זה גלעד ותגיד שאתה רוצה לריב איתו ואל תדאג יקראו לי כבר וניראה מה שאתה שווה זה 1 2 אני לא מרחיב איתך את הריב פה בקללות כי זה סתם לא יעזור אבל אני מבטיח לך שאני לא אשכח אותך וביום שאני באמת יראה אותך אתה תהיה בבעיה בת :):):):) 3 אם אתה רוצה אני אבוא אלייך :):):):) זה לא בעיה בכלל רק תגיד מאיפה אתה אך יש אנשים שצריך להרוג אותם שהם ילדים אחר עושים טעויות של גברים אל תדאג חמוד אני עוד יפגש איתך ואז אנחנו כבר "נדבר" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|