|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() 18/12/2008
משך האימון: שעה ועשר דקות אימון a חזה: לחיצת חזה עם דמבלים בלי שיפוע סט ראשון 26 קילו 10 חזרות סט שני 28 קילו 8 חזרות סט שלישי 28 קילו 7 חזרות לחיצת חזה עם מוט בלי שיפוע סט ראשון 68 קילו 6 חזרות לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי סט ראשון 10 חזרות 24 קילו סט שני 9 חזרות 24 קילו סט שלישי 8 חזרות 24 קילו פלייס עם דמבלים בשיפוע שלילי סט ראשון 16 קילו 15 חזרות [ הייתי צריך לעלות ל18 כבר מפה ![]() סט שני 18 קילו 12 חזרות כתפיים: מילטרי פרס סט ראשון 35.5 קילו 9 חזרות סט שני 35.5 קילו 6 חזרות סט שלישי 35.5 קילו 6 חזרות חתירה סט ראשן 27 וחצי קילו 11 חזרות סט שני 27 וחצי קילו 9 חזרות סט שלישי 27 וחצי קילו 8 חזרות יד אחורית: פוולדוון סט ראשון 45 קילו 11 חזרות סט שני 50 קילו 9 חזרות סט שלישי 50 קילו 9 חזרות משיכה לאחור [bent over ] כל אימון אני קורא לו בשם אחר חח סט ראשון 59 קילו 9 חזרות סט שני 59 קילו 9 חזרות סט שלישי 59 קילו 8 חזרות בטן: כפיפות בטן 15 חזרות 4 סטים 10 קילו מעל הראש. הערות: אימון טוב מאוד, משקלים עלו יפה שברתי את המחסום של ה22 קילו בלחיצת חזה בשיפוע חיובי. יש לי קצת בעיה באחיזה, אני מחזיק את המשקולות/מוט לא כמו שצריך ואם אמשיך ככה תהיה לי דלקת באמות, צריך ללמוד להחזיק את זה כמו שצריך ![]() סה"כ נהנתי מהאימון =] שבוע הבא ראשון-שני אני נשאר על אותם משקלים , רביעי חמישי עולה קצת. עכשיו יש לי יומיים מנוחה ונשקלים ביום שבת , סופשבוע נעים.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|