|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#6 |
מנהל ראשי
|
![]() נדמה לי שאתה מתבלבל עם משהו אחר
![]() עמילן זה סוג של פחמימה כמו שיש סוכרוז, גלוקוז, לקטוז וכו' זה בעצם סוג של רב-סוכר (פחמימה מורכבת) שיש בפירות, תפוחי אדמה, תירס וכמו שציינת גם באורז אבל זה סך הכל פחמימה אין בזה משהו מסוכן. מקווה שעזרתי, שלומיק נ.ב אני לא מומחה לעניין אבל הסיבה שאני שוטף את האורז זה בעיקר בגלל הריסוס ודברים נוספים שנדבקים לאורז בתהליך האריזה והעיבוד שלו, אבל יכול להיות שיש סיבות נוספות שאני לא יודע עליהם ![]()
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|