|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#32 |
|
חבר פעיל
|
לדעתי זו הבעיה אצל אנשים שיש להם כאב בטן :
הלקטוז שבחלב מעוכל בגוף בעזרת האנזים לקטאז המיוצר בגופם של יונקים צעירים. אצל בני אדם יורדת רמת יצור הלקטאז בבגרות, ובמקרים רבים מגיעה למצב בו חלב אינו בר-עיכול, מה שמוביל לתופעה המכונה "רגישות ללקטוז" - בעיית עיכול נפוצה. ובאמת בחלב פרה : החלבון העיקרי בחלב (80%) הוא קזאין. |
|
|
|
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|