|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#24 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
עם השנים זה הפך בהדרגה פחות ופחות נתחים עד שכיום תה מקבל לרוב מרק טונה. נתח שלם אחי ? בשביל זה חייב משכנתא. והיום לא נותנים בקלות. וכן אפשר להכניס 2-3 נתחים יפים למדיי לכופסא כמו שהיה פעם. ההסבר לזלזול בצרכני הטונה נורא פשוט וברור --->>> נתח שלם עולה הון - טונה בפחית עולה שקל תשעים. נתח טונה שלם חייב להיות סקסי ולא משתלם להכניס חתיכות יפות לשימורים שיימכרו בשליש מחיר. מה עושים כדיי למקסם רווח ולדפוק הצרכן? תכתיכות השלמות מוכרים באריזת וואקום במחיר עתק , ותניסורת וכל הפירורים מוכרים לבודיבילדרים. ורק ליידע כללי הפירורים לעולם לא יהיו ברמה של נתח מבחינת טעם. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|