|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() אימון קצר וחסר תועלת.
תרגילים טובים וקשים זה נכון אבל איפה האימונים לידיים? 13 סטים לאימון שלם זה כלום עדיף לעשות תכניות רגילות שפשוט משלבים בהם את התרגילים המורכבים בנוסף לתרגילים שעובדים על שרירי המטרה ולגרות את השריר עד לרמה האופטימלית שלו. בנוסף לזה יש פה גירוי רק לסיבי השריר הלבנים (ועדיין לא עד לצורה האופטימלית שלו) אפשר וחשוב גם לתת גירוי טוב לסיבי השריר האדומים בנוסף ללבנים באימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
עכשיו תתחיל לקרוא ספרים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מדבר בשם עצמי כי אני יודע שזה לא מספיק לי 15 סטים באימון ולגבי כל אלה שאומרים "לך תעבוד abcdefg...." אני עובד על abc 5 פעמים בשבוע ומתקדם אחלה. אני לא יכול לדבר בשם כולם אבל לפי דעתי זה תכנית גרועה כי כמה שתעבוד על התכנית וכמה שהיד אחורית והכתפיםם והיד קדמית הם מייצבים בתרגילים הנ"ל הם לא יקבלו גירוי מספיק. תפסיקו להסתמך רק על התרגילים הקשים שמפעילים את כל הגוף זה נכון שטוב לשלב אותם בתכנית אבל לא רק להסתמך עליהם ולא לאמן ידיים. שיהיה לך יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אומר דברים מניסיון אישי שלך ואני מדבר מניסיון אישי של בנאדם שעסק בזה הרבה הרבה שנים והשקיע בזה פי 10000000 יותר ממך. איך אתה יכול להגיד שאתה עולה יפה אם בחיים שלך לא עלית יפה? מקרוברט כתב באחד העמודים בספר שלו שאם תתחילו לעבוד בשיטה הנכונה (שעליה הוא הסביר בספר) אתם לא תאמינו עד כמה מהר אתם עולים. כמובן שהתוכנית נועדה לכלל האוכלוסיה ואם נולדת מוטציה גנטית ואתה על אנאבולים אז זה לא קשור אליך. ותתכונן בקרוב יהיו פה הרבה תמונות של fail ובקשר לתגובה הקודמת שלי, ההתקדמות נמדדת במשקלי העבודה, אם אני רואה שעליתי במשקלי העבודה סימן שעליתי במסת השריר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואני ממש אבל ממש לא מוטציה גנטית ההפך הוא הנכון. ומשקל הוא לא הסימן שאתה עולה במסת השריר זה יכול להיות שהוא כן אבל אם יש לך התקדמות מהירה זה אומר או שאתה לא מתאמן בגבול היכולת שלך ( חזרה אחרונה בקושי גדול) או שאתה פשוט מפלצת שעולה כל שבוע 5 קילו. ושאלה לי אליך: כמה זמן אתה מתאמן בתכנית הזו? אתה רואה שיפור (לא במשקל אלה במסה)? אתה חושב שאתה מגיע לגבול היכולת שלך? (אתה יכול עוד להמשיך כמה סטים בכיף?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא אומר שלא עלית יפה, אני אומר שאם היית מתאמן בתוכנית ששראגה נתן היית עולה עוד יותר יפה. אתה פשוט לא יודע מה זה לעלות יפה. ומאז שהתחלתי להתאמן רציני בתוכנית שהיא לא הABCD הישנה העלתי 6 קילו משקל הגוף שהיו ממש נקיים! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הכי טוב זה abcdefghi כמו כל בודיבילדר על חומרים עם 20 סטים לביספס ו60 לטרייספ ( היד האחורית היא 70%!), כולם לכשל אחי. ולא לעשות סקוואט או דדליפט חס וחלילה , אחי זה תרגילים מתקדמים מידי! אחי.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|