ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 25-05-09, 20:31   #14
DANN
חבר פעיל

ההיפך הוא הנכון..אני חושב הכי עדכני שיש..אני כל יום מתעדכן.אולד סקול אומר שכל הקלוריות שוות ופחות מעמיק ב-food timing
אין ספק...ספירת הקלוריות היא הבסיס עליו אבנה כל תפריט..ואחריה יש עוד שני גורמים חשובים: סוג המזון(פחמימה מורכבת/פשוטה וכו') ועת צריכתו.70 גרם פחמימות לפני אימון לא שוות ל-70 גרם פחמימה לפני השינה.

שחק עם שלושת אבני היסוד האלה-שחק איתם חכם ולא תאמין כמה מיתוסים של של שנות ה-70 תשבור.אני מדבר על אנשים כמונו-אנשים שהולכים למכון להיתאמן,לעבוד קשה.תזונת ספורט שונה.ולכן בהתחשב בכל הגורמים לא הייתי נכנס לספירת קלוריות מירקות...ובמיוחד לא מירקות כמו:קישוא,תרד,ברוקולי,פלפלים למינהם,פטריות,מלפפון,חסה,כרוב,סלרי.להבדיל לדוגמא מעגבניה שגם אותה אגב אני לא סופר למרות שהיא משמעותיתי יותר בהשפעתה.

שוב פעם העניין הוא לעכוב,למדוד ולפקח אחר התפריט ובמידה וצריך -לשנות..אני לא מאמין שיש כאן מישהו שהדיאטה שלו נכשלה בגלל כמות הירקות שצרך.הירקות הסיביים גורמים לקיבה שלך לעבוד קשה-קשה מאוד,בתהליך הנ"ל קלוריות נשרפות וגם קצב שחרור האינסולין לדם יורד.ספירת קלוריות היא הבסיס אבל ממש לא כל התמונה.ספירת קלוריות מפשטת עניינים..תעמיק קצת
DANN מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא