|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() מה הרעיון בלשקול אחרי בישול
כל אחד מכין בצורה אחרת והעוך יכול אבד בין 10 ל 30 % מהמשקל שלו בכל צורת בישול שונה וזה לא יהיה בכלל מדוייק מה הבעיה לשקול לפני ההכנה ולחשב בתור לא מבושל זה הכי מדוייק שיש
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|