|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם אתה לא רוצה לא צריך כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אן לי ממש ספירה עם אני לא עולה במשקל כל חודש אני מוסיף יותר חח. ד.א אחי איך הכתפיים ובנוגע שאמרת שהיד 34+ עם אני שואל אותך אתה שם כסף על זה כאילו אתה ממש בטוח?.. קודם כל אני כמעט בטוח שזה 34 או אפילו יותר. אף אחד פה לא דיבר על האסטתיקה מבנה גוף גנטיקה וכו". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הכתפיים טובות מאוד הרבה יותר מהידיים
סה''כ יש לך מבנה טוב מאוד ביד..אתה די חטוב ואסטטי אבל חסרה עוד הרבה הרבה מאסה רואים שהעובי של הגוף שלך חלש אני לא מסכים עם זה שהידיים שלך כל כך חלשות הגב שלך לדעתי יותר חלש מהידיים מה המצב של הרגליים? ושוב אני שואל אתה עובד בייספס בסיבינציה? והיד שלך בערך 34+ אני חותם על זה
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל הגוף גדל זה הכל הולך אצלי ככה אומנם לוקח לי זמן אבל זה נקי מאוד הגוף שלי אף פעם לא נטה לצבור שומן וזה התוצאה אני נשאר חטוב במאסה. ואני לא ממש עושה מאסה המטרה שלי לא לעלות בשומן אלה בשריר. ואני אוכל עכשיו מספיק תאמין לי אני בודק הכל. אני מקווה שאני יתקדם בכל מקרה תוד הרבה ויש לי פיק בבייספס אחי אני לא סתם אומר לך סתכל על תמונות קודמת ב the-one. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() פיק בבייספס לא קשור לגודל בבייספס
לי לפני שהתאמנתי עוד שהייתי בן 10-11 הייתי שחיף אש אבל היה לי פיק אז מה? פיק זה גנטיקה + אחוז שומן כמה שאתה אוכל תאכל עוד תעמיס פחמימות אחי תבין אני לטובתך כי שינוי של 9 ס''מ בשנה גם עם זה נקי ועוד על שנה ראשונה זה לא כזה שינוי גדול..באמת שאני לא רוצה לאכזב אותך אני רק לטובתך אני אומר תאכל עוד ועוד ועוד עם צריך יש צ'יטים פעם בשבועיים עם אתה לא רעב אז תדחוס בכוח + מסטיקים לפי נושאים קודמים אתה נראה טיפ'לה תקוע כי לפני חודשיים היה לך נושא אני זוכר שאמרת שההיקף שלך 34 אני מציע לך ללכת עכשיו על מסה מלוכלכת אין לך מה להפסיד חוץ מאיכות שריר שגם זה אתה לא תפסיד בכמויות תראה את תמיר הלך על מאסה מלוכחלכת תראה מה נהיה ממנו ועוד בשנה וחצי! אני באמת שהסתדלתי לא לפגוע או להלעיב אחי כך כל עצה כעצה בונה
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יש לך מסנגר? נדבר שם קצת. בכל מקרה אני יקח את זה לצומת ליבי ובאמת ישתדל לאכול יותר. אבל אתם צריכים להבין אותי אני יכול להבטיח לכל הפורום הזה,בכל הזמן שאני יהיה פה בפורום עד הצבא אתם לא תראו אותי עולה בשומן ומלוכלך זה המבנה גוף אני לא עולה פשוט בשומן ואני שם כסף מה שתרצו שזה פשוט לא יקרה. ואני יאכל יותר פשוט אני רוצה לגדול ואן בררה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Roym@gmail.com
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
אבל היד קטנה מ34 סמ תנסה להסתכל רק על היד ולא על הכתף שמתחילה די למטה יחסית חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|