|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
איזה זיכרון קצר יש לך ממש קצר אולי כדאי שנרענן לך אותו ? אין לך שום דרך ליצור איתי קשר ? יש לך רק את הנייד הפרטי שלי , הנייד של העבודה , ואת הטלפון בבית . אתה רוצה לכבס את הכביסה המלוכלכת בחוץ בבקשה אין בעיה . אביב עומר המכנה את עצמו ניגרי ענק שהדבר הענקי היחידי אצלו זה הלשון . אתה כפוי טובה שקרן וסכסכן ושתיינו יודעים זאת טוב מאוד . הספקת לשכוח אך לקחתי אותך מתל אביב אליי הבייתה לאכול צוהוריים, הספקת לשכוח שהסעתי אותך לגיל , הספקת לשכוח את כל החולצות פיטבול ג"יים שהבאתי לך במתנה , את היומן אימונים , קישרתי אותך לאנשים חשובים שלא היה לך כל אפשרות ליצור איתם קשר , דאגתי שיעשו לך מחירים טובים , נלחמתי ממש עם הבעלים של העיתון dxl להכניס תמונה שלך למגזין למרות שהוא לא רצה בכלל , עשיתי עלייך כרטיס ביקור מחמיא במיוחד , באתי לבקר אותך כשהייתה חולה , ידעת שיש לי קשרים עם יבואנים על תוספי מזון ורצית לעקוף את גיל במחירים ואמרתי לך שאני לא עוקף את גיל . מה כואב לך ? שיש לי כישרון כתיבה טוב יותר משלך ? שהמדור שלי כרטיס ביקור נהפך לעיתון ? שאני נותן פתחון פה ובמה ומנסה בכל דרך לקדם את הענף שלנו ? שסירבת להצטלם איתי בבית מלון כי פחדת שאני אצא גדול יותר ממך בתמונות ? חבל מאוד שיש כאן אנשים שמאמינים לשקרים שלך ולא מבררים איתי את כל הסיפורים שאתה ממציא עליי . מעולם לא פגעתי או לכלכתי כאן על איש אם יש משהו שאני חושב על אותו אדם אני יגיד לו את זה בפנים ולא אלך כמו זקנה ויילכלך מאחורי הגב . אני מכבד ומעריך כאן את כולם מי ששמע שאמרתי עליו משהו רע שיגיד לי את זה ביום שבת הקרוב . גלעד , אני מעולם לא אמרתי מילה אחת רעה עלייך , עשיתי עלייך כרטיס ביקור מחמיא וארוך , שעלה לי אישית אחר כך ביוקר . מי שרוצה לדבר איתי שיקח את הנייד שלי מגיל . אני כאן ואני אשאר כאן לתמיד על אפם וחמתם של אלו שסתם שונאים אותי וכל הודעה שאני כותב עושה להם סתם רע על הלב . נכון אני מודה אני שמן יש לי לפחות 30 אחוז שומן אז מה ? נכון לא התאמנתי כבר שנה כמעט בחדר כושר אז מה כשאני יעלה על הבמה או יעלה תמונות תשפטו אותי חופשי . מה כואב לך שיש לי מנוי חינם בפרייד ? שאני מקבל חופשי תוספי מזון מהם? מי שעולה על הבמה , מי שמעלה תמונות לאתר שלא יתפלא לקבל ביקורת חלקם טובות חלקם פחות טובות אז מה ? קשה לכם להתמודד עם ביקורת ? אל תעלו תמונות . זאת הסיבה שהספורט הזה לא מתקדם לשום מקום במקום לעזור אחד לשני , במקום לשתף ולקדם ולפרגן אחד לשני אנחנו מתעסקים בלסכסך וללכלך אחד על השני למה ריבונו של עולם למה ? אביב , כשאתה תראה אותי לא רק שאני לא רוצה שתתקרב אליי תשפיל את המבט והעיינים שלך לריצפה מבושה וחוסר כבוד ואם לא לאחרים אז בושה מעצמך . מנהלים בבקשה לא למחוק את ההודעה הזאת . ובקשר לנושא שבו פתחתי עליו את כל הרעיון הוא אכן בר ביצוע והוא רוקם עור וגידים זה לא פנטזייה . שיהיה שבת שלום לכולם , גם לשקרנים ולאגואיסטים . |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|