|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
מפקח ראשי
|
ציטוט:
אבקת חלבון עצמה גורמת להקפצה של האינסולין, ככה שאנחנו מתעסקים בשטויות. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
מפקח ראשי
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
אם הסוכר שלו נספג מהר , למה הgi נמוך בכל זאת?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
גם הסוכר עצמו לא נספג מהר..
שם המאכל gi ביחס ללחם לבן gi ביחס לגלוקוז רמת ה-gi הסר הכל לקטוז 65 46 נמוכה |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|