|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() Darkmuse חבל שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך..
מה שיקבע עם המתאמן יכול לעשות SS זה לא המשקלים,זה ההתקדמות,הוא כרגע רשם לך שהוא מתקדם מאימון לאימון כמו מים.אז מה הקטע?ללכת על תכונית של מתקדמים?כשאתה מתחיל - תעשה תוכנית של מתחילים וכשאתה מתקדם - תעשה תוכנית של מתקדם,עם תחליף בין מה שאתה צריך אתה לא תתקדם.להפך.אתה גם תיתקע. וhummer מתחיל והוא כרגע רשם את זה. עצה שלי אל תוסיף כלום,כמו שגל אמר מיקודם ..כל המוסיף גורע..אני אישית מוסיף סט ליד קדמית לפעמים עם משקל נמוך בשביל הפאמפ אבל זה רק בשביל לא להשתעמם..מתח ומקבילים תרגילים יחסית עצימים בין עם אתה עובד במשקל גוף ובין עם תוספת משקל זה לא משנה.למה?כי הם לא מבודדים.הם תרגילים מורכבים ועובדים על מספר קבוצות שריר(חזה,יד אחורית,כתפיים),(גב,יד קדמית,אמות) ועוד כמה שרירים ששניהם עובדים עליהם, בפשיטת מרפקים אתה עובד עובד על יד אחורית בלבד,ובכפיפה על יד קדמית,ברגע שאתה עובד על משקל נמוך על 10-12 חזרות 2-3 בשבוע לא יקרה כלום וכנראה שלא תהיה פגיעה ממשית בהתקדמות.אבל ברגע שאתה מפציץ בתרגילים האלה אתה סתם תיפגע בעצמך. וחוץ מי זה עם אתה עושה פאוור קלין(שאני די בטוח שאתה לא תעשה)תוסיף 1-2 סטים של מתח ואל תוסיף שום כפיפה או פשיטה או מקבילים.עם אתה לא עושה פאוור קלין תעשה 3 סטים של מתח,ברגע שאתה מסוגל לבצע 15 חזרות משקל גוף תרד לעט לעט ל10 ואז ל5 תוך כדי תוספת משקל הדרגתית.ועם כן אז אתה יכול להוסיף 1-2 סטים של כפיפה ו1-2 של פשיטה בשבוע עם משקל קל ו10-12 חזרות. מקווה שעזרתי כן? אגב:אני שם לך פה את המתכון להצליח בתוכנית: שינה(9 שעות לפחות) אוכל(3500 קק"ל לפחות שלא תחשוב אל פחות כי אתה לא תתקדם עם פחות) טכניקה(תקרא את הספר ותראה את הDVD של ריפ ואת הסרטונים שלו בyoutube. אל תפחד להעמיס משקל על המוט. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|