|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() השאלה היתה לא איזה פחמימה זה אלא תכלס מה היתרונות שזה נותן לגוף מול הלחם הלבן
לפי מה שהבנתי העומס הגליקמי פחות משמעותי אבל קראתי אחורה פה בפורום והיה כתוב שפחמימה ללא כל המסביב (יעני קמח לבן וסוכר לבן ואלה) לא מכילה ויטמינים שדרושים לספיגה של עצמה ולכן הגוף צריך להוציא אותם מהמאגרים שלו לצורך העיכול.... לא יודע בדיוק, מצטרף לשאלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שניהם פחמימה מורכבת פשוט ההבדל הוא במלאות..
לחם מלא מכיל יותר סיבים וינרלים אולי גם איזשהם ויטמינים אז אפשר להגיד שמהבחינה הזאת הוא בריא יותר...כמובן שאם אתה משלים את זה מאוכל אחר אין בעיה. מבחינת בניית שריר , אין הבדל |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|