|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מדוייק מאוד, אבל צריך להתחשב בכך שסה"כ זה עובד לפי זרמים חשמליים אז יש צורך במספר בדיקות בכדי לקבל תוצאה חד-משמעית. הדגם שיש לי מראה גם מסת שריר כללית ומבודדת (כל יד כמה ק"ג, כל רגל כמה ק"ג וכמה בבטן), % מים, צפיפות עצם, שומן בטני, גיל מטבולי וכמות קלוריות שהגוף שורף בזמן מנוחה (מעולה לחיטוב).
יש כמה מרכזים שאני יודע שיש להם את המכשיר הזה והעלות של הבדיקה היא 50 שקל אחרי הנחה, והיא כוללת גם יעוץ אישי לתזונה מאוזנת. אני יכול לסדר לך הנחה אם אתה מעוניין ואתה גר באשדוד\באר שבע\פתח תקווה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מישהו יודע איפה אפשר לבדוק אחוזי שומן (במדוייק) בב"ש? | rosilio | פיתוח גוף-כללי | 6 | 01-11-08 15:13 |
איך \ איפה אני יכול לבדוק אחוזי שומן? | freepsider | אימונים | 5 | 12-07-08 21:01 |
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר למדידת אחוזי שומן בירושלים? | אלון22 | תזונה ותוספים | 2 | 10-06-08 22:33 |
איך אפשר למדוד אחוזי שומן במדוייק במקרה של אחוז שומן גבוה? | rg12 | תזונה ותוספים | 8 | 29-05-08 07:58 |
אחוזי שומן בגוף-אפשר תמונות שאני אוכל להעריך כמה אחוזי שומן יש לי? | gps | תזונה ותוספים | 6 | 15-05-07 21:35 |