|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל נקי ותרים כבד הכל יסתדר,נראה לך שיש לך אחוזי שומן גבוהים בגלל מסת שריר נמוכה,תתאמן ותאכל ותתחיל לתפוס צורה טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שחשבתי גם פעם שעברה.
ניסיון וידע לא חסר. וכאן גם הבעיה. פעם שעברה העליה הייתה די נקיה אני מאמין שהייתי באזור ה18% שומן בסוף המסה. ובגלל שפחדתי לאבד שריר - הלכתי לגיל(שלימד אותי המון). אמנם ירדתי אבל לא כמו שציפיתי, כנראה שהבטן השלתה אותנו כי היא אף פעם לא ירדה כמו שאר הגוף ובסוף מצאתי את עצמי 56 קילו ונראה קצת יותר שרירי מאשר מתי שהתחלתי את המאסה, כשנה וחצי לפני סוף החיטוב... ![]() ברור לי שאני רזה מידי ואני לא מתכוון ל"חטב" אבל גם מסה די מפחידה אותי. מאסה נקיה תמיד היתה האופציה היחידה עם מאזן קלוריות של +400 בערך. אבל עדין אני רוצה שבעוד שנה מהיום אני אהיה בתחילת החיטוב ואני אוכל להגיד לעצמי שאני יכול לעצור ב60-62 קילו ב10-12% שומן שזה באמת יהיה ככה כל הגוף.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כל הקטע שע"פ מה שקרה פעם שעברה, אני לא רוצה להגיע שוב לאותו מצב.
ואם עכשיו יש בטן יחסית גדולה לגוף אז בבוא היום של החיטוב אני אגיע שוב לאותו מצב שהגעתי אז שהשומן מתרכז בבטן. פשוט אני לא רואה את עצמי מגיע לריבועים אם אני מתחיל ישר במסה. מצב שני אני לא בדיוק מתכוון ללכת על חיטוב עכשיו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
הורדת משקלים בss | Ballantine | אימונים | 2 | 06-02-10 14:09 |
הורדת שיערות | Motke | פיתוח גוף-כללי | 34 | 07-06-08 16:03 |