|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() אני קורא לזה "אוננות" או לתת גז בניוטרל. כל מה שקשור להעתסקות בשטויות. *אגב, אני בטוח שאפשר למצוא לזה "מחקרים", כמו לכל דבר אחר. זה עדיין התעסקות בקקה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היייייייייייי תענה לתגובה שלייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() איך אתה מסביר את זה..
"קח עוד דוגמה. מכיר תמכרים שיש אנשים נמוכים? 150 155 ס"מ?אוקיי? אתם יודעים מה עושים במקרים כאלה נותנים להם זריקות של הורמוני גדילה Gh כדי שיגבהו. מזה שונה בעצם ממה שאמרתי? הרי בכל המקרים בשינה בהזרקה ובאימון כל עוד שלא הגעת לגובה הסופי שלך אתה יכול לגבוה מ3 המקרים. אולי לא גבהו מאימונים בלבד אבל זה גם יכול להיות גורם אל תפסול את זה אחי." מפה מגיעה המסקנה: שקבלת הורמון גדילה\הפרשה מעודדים צמיחה כל זאת אם לא הגעת לגובה הסופי שלך. תפסול את זה או לא זאת הטענה שלי. נ.ב מה זאת הייתה התקפת המוניטינים החיובים שראיתי שמגיעים מאצלך בזמן האחרון הא? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
זה כמו שאני אסיק שכתוצאה מאוננות אתה משתפר בפיתוח גוף. למה? כי מחקרים מראים שאחרי שפיכה ב-24 שעות לאחר מכן רמת הטסטוסטרון שלך עולה,ובכך זה מה שיעשה את ההבדל ויגרום לי לפתח יותר שריר.(כמובן שהמצאתי את זה עכשיו אבל אפשר לתת עוד מאה דוגמאות טפשיות כאלה). סביר להניח שהנערים שגובהים בגיל ההתבגרות לא גובהים בגלל האימוני משקולות,אלא בגלל הגנטיקה שלהם, וסביר להניח שלילד נמוך לא יעזור לעשות סקוואטים כל היום הוא תקוע עם גנטיקה מחורבנת וככה הוא ישאר. לכן כל היתר זה אוננות. ציטוט:
ציטוט:
מחקרים מראים שאפילו בויכוחים של 100 עמודים אף אחד הרי לא משנה את דעתו, מה שמוביל אותי למסקנה שויכוחים הם חסרי טעם. מה שמוביל אותי למיטה עכשיו. ציטוט:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() חחח מעולה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
אי אפשר לשלוח פרטית אז כתבתי כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() בתור אחד ששיחק כדורסל בילדותו, כל השכבה שלי בחטיבת ביניים הייתה במגמת כדורסל.
כולם (למעט שניים - שלושה נדירים) היו בגובה סטנדרטי ונורמלי לחלוטין לילדים בגילם. לא היו שום סימנים שהם עומדים להיות גבוהים יותר מהבן אדם הממוצע, כולל אנוכי. היום בגיל 23 אני יכול לומר לכם שהילדים האלו ששיחקו כדורסל מגיל 7-8 ... 95 אחוזים מתוך כמאה ילדים שהיו בחטיבת ביניים כולל אותי - הם מעל 1.90. עכשיו בואו בבקשה תאמרו לי איך זה יכול להיות צירוף מקרים...
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה כן צירוף מקרים,הכדורסל זה לא מה שגרם להם להגיע ל1.90 +
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|