|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() השומן...השומן..ועדיין לא התפטרתי מהמנייאק.
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() השומן.. הרבה הרבה הערות מהסביבה שגרמו לחוסר סיפוק עצמי.
![]() ![]() עדיין נשאר לחטב עוד קצת (1.80 68 קילו שחיפחיפון )
![]() |
#24 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() עזבתי תאהבקות מכמה סיבות וירדתי בכושר וזה לא טוב
אז אמרתי טכניקה יש חסר שרירים והנה זה התחיל...
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() בחופש של אחרי כמה ח רציתי להיות "סוס" בכתה ט אז נרשמתי לחודש לחדר כושר
ואז פרשתי כי היה לי משעמם ולא ראיתי תוצאות ואחרי כמה זמן התחלתי להתעניין בכל הקטע של הפיתוח גוף וזה והתחלתי לקרוא מלא מאמרים באינטרנט על זה (ככה הגעתי לפה) ואז חבר שלי מהכתה הציע שנלך ביחד לחדר כושר אז אמרתי לו בסדר ונרשמתי ואז הוא אמר לי שבסוף הוא לא רוצה (הבריז לי חח) אז הלכתי לבד ואז כבר ממש נהנתי כי הבנתי יותר מה אני עושה וזה ממש היה כיף וגם התחילו להיות תוצאות בגוף ובמשקלים אז המשכתי עם זה ועכשיו כבר קצת יותר מחצי שנה מתאמן והאמת אני ממש שמח שהוא הציע לי ללכת לחדר כושר למרות שהוא הבריז לי כי בזכותו החלטתי ללכת וממש לא אכפת לי שהוא לא בא
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() האמת, הייתי פעם מאוד שמן ועשיתי דיאטות כאסח ולא הגעתי לתוצאות שרציתי.
איכשהו הגעתי לאתר הזה, התחלתי לקרוא מאמרים ולכתוב קצת בפורום ולפני חודשיים וחצי שלושה ככה נכנסתי לזה ברצינות.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() נמאס לי להיות שמן
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ראיתי את כל הסוסים ב-wwe, ארנולד, סילבסטר סטאלון, וגם איזה חבר שהוא מתאגרף וקצת מתאמן, ראיתי את הגוף שלו ותמיד רציתי משהו דומה (היום כבר לא חח), אז פעם אחת הלכנו לחדר כושר ומאז אני שם..
ואני לא בקטע של באדיבילדינג, סתם מתאמן בשביל עצמי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() חח.ח..כולם היו שמנים?
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() סתם הלכתי להתאמן בלי סיבה מיוחדת חחח ואז עשיתי אימוני יתר קצת, אתם יודעים - בשביל לעבוד על עיצוב ולא על ניפוח כי אני גדל מהר ואני לא רוצה להיות מגודל מגעיל רק מעוצב עם ריבועים... אז המדריך שלי הפנה אותי פה לפורום שאני אשכיל קצת, ואז הכרתי את עולם הבודיבילדינג
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה לי שאני היחיד שהתחיל עם זה בכלל מספורט אחר
אני שיחקתי כדרוסל כול הזמן בליגה ואז רציתי להשתפר בכוח ראיתי את כול הסוסים האלה בnba אז נרשמתי לחדר כושר ולאט לאט נמשכתי יותר לbb עכשיו בחופש אני חזק בזה אבל שתתחיל עונת הכדורסל אני יהיה בהרבה פחות אינטנסיביות בחדר כושר
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני לא אוהב את העניין של באדיבילדינג בתור אורח חיים או מקצוע, אבל כשאני מדבר על זה ואומר שלדקסטר יש גוף יפה לדגומא, אז אני מסתכל על זה מהצד המקצועי כביכול, כי אני כבר לא אוהב את הגדלים האלה, אבל חייבים לעשות הפרדה בין מה שאוהבים לבין ההיבט מהצד המקצועי. הסטן מ'קהוי ההוא למשל, זה גוף אידיאלי מבחינתי.. או ווין דיזל במהיר ועצבני, גופות בסגנון! אבל בטח שלא אנשים כמו באוטיסטה, קולמן או מרקוס רול! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים עם הדברים של אנטון ויואב.
אני התחלתי להתאמן גם כי אהבתי איך ששרירנים נראים בסרטים,רציתי להיות גם משהו דומה לזה. ועכשיו פשוט להראות טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי שחיף דיי רציני הייתי מידה Xs רציתי להתנפח ולהיות סוס ועל הדרך להפסיק לעשן דווקא בגלל שרציתי לעשן התחלתי להתמיד
![]() |
#40 |
Banned
|
![]() העובדה ששקלתי איזה 130 קילו + על 30% שומן יש מצב שיותר ושהיה נימאס לי לריב מכות כל יום שישי בטיילת,במועדונים,בפאבים או סתם באיזה קיוסק בגלל שמישהו היה זורק לי מילה
ובלי קשר למריבות ראיתי שבמצב כזה אני בחיים לא יוכל לדבר אם בנות ולמרות שרוב הבנות בארץ שונאות "יותר מדי שרירים" מאז שנכנסתי לפיתוח גוף עלה לי הרבה הבטחון בקטע הזה. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|