|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבא של חבר שלי זיין אותו עשה לו סימנים כחולים בכל הפרצוף והבטן והפורץ הלך תבע אותו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשאבא של חבר שלי סיפר לי את זה הייתי בשוק אז מה הוא עוד סיפר לי ? שהוא קרא פעם על שוד הפורץ נכנס לבית חמוש, איים על האמא והאחות, האבא הצליח לפגוע בו ולהעיף לו את האקדח ואז הוא והאח הגדול זיינו ת'פורץ הפורץ תבע אותם בטענה שהוא העביר להם משהו בשם אנשים אחרים, הביא את חברים שלו לטעון שהם העבירו לו באמת את הדברים להעביר למשפחה שפרצו אליהם, וזכה במשפט! עלו על האמת רק שבוע אחרי שהצליחו להוכיח שהם לא מכירים את החברים שהפורץ הביא בתור האנשים, בבדיקת פוליגרף על מה שקרה באותו לילה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() תכלס צריך להפוך אחזקת כלי נשק לחוקית בישראל...
יפתור מלא מה"בעיות" שלנו..
![]() |
#30 |
אזהרה ראשונה : מריבות
|
![]() מוכר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הכול נובע מהעובדה שבארה"ב יש בבתי המישפט "חבר מושבעים", אנשים שלא מצדדים באף אחד אזרחים מהשורה, אם פורץ תובע את הניפרץ שהרביץ לו העורך דין של הניפרץ פשוט יושב על הכיסא מיסתכל על החבר מושבעים מחייך והפורץ ניכנס לכלא!
![]() |
![]() |
#33 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() יש בישראל חוק שנבחרת לאומית תשודר רק בערוץ פתוח.
ספרו את זה למג'דלה - הוא התעסק בפריימריז בזמן שהאולימפית שודרה בערוץ של שרלטון והעולם כולו שתק. ככה שחוק, הרבה פעמים זה משהו שכמה חברי כנסת העבירו, ואפילו אותם הוא כבר לא מעניין אחר כך. רוב החוקים לא נאכפים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
האכיפה אצלנו על הפנים , אין עוד מדינה כזאת בעולם החוקים הם כאילו המלצה ! היה מקרה אחד שהממשלה ממש התעקשה לממש את החוק - חוק פינוי פיצוי הם פחדו שאם החוק לא יישום הדמוקרטיה פה תתפרק ! אבל הם לא מבינים שדמוקרטיה לא בנויה על חוקים מפוצצים אלה על הפרטים הקטנים ביותר , מדינה בהפתעה !
![]() |
![]() |
#35 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() בישראל לא חוקי להביא דובים לחופי הים חחחחחחח
תפס לי את העין הכי חזק החוק הזה, אני מקווה שהוא לא נכון (כי תכננתי באמת להביא איזה דוב לים חח) http://dumblaws.com חוקים מפגרים מכל העולם
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא צריך להיות חוק בנדון אם מישו זר ניכנס אליך הביתה ואתה מאמין שהוא מסכן את בני מישפחתך אתה לא צריך לחכות עד שהוא באמת יעשה משו (שזה החוק בארץ) אלה צריכה להיות לך את הזכות המלאה ליפעול קודם ולהכניס לו כדור בראש!
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אם הוא היה בארץ הפשע היה יורד כאן ב80%.
![]() |
![]() |
#40 | |