|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לקנות אחי אחרי צבא כנראה אופנוע גדול... אז אני כבר אוציא את הרשיון על 500... בכל מקרה אחי מה זאת אומרת אני לא יכול להתחיל ללמוד... ממתי אני יכול להתחיל ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי לדעתי רק מגיל 18 אבל תברר..אתה רוצה קטנוע או אופנוע? ווואלה אחי זה גם הרבה כסף..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אופנוע אחי אופנוע..... קטנוע זה רק לכאלה שאין להם עדיין רשיון לרכב
![]() אני חושב שאחרי צבא, כשאני אקנה את הרכב הראשון שלי, הרכב יהיה אופנוע ![]() אז פשוט חשבתי לגמור עם הרשיון.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי שיעורים לאופנוע כבד ויש לי עוד 4 חודש רק 18 פה זה עולה 1000 שקל אם טסט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
[IMG] ![]() שיהיה בהצלחה אז מתי אתה מצתרף אליי לנסיעה? אני זה הראשון כמובן{תמונה לפני בערך שנה אין יותר מעודכנת מיצטער חח} ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם כמו שאתה מכיר ככל הנראה היה 50 סמ"ק=החל מגיל 16,ואז עד 500 סמ"ק החל מגיל 18 ובלתי מוגבל=וותק על 500 כשנה וגיל 21. כיום העלו את ה 50 סמ"ק ל-125 סמ"ק כל מי שיש לו רשיון 50 סמ"ק יכול כבר לנסוע על 125 סמ"ק עד 500 סמ"ק אין,יש עד 33 כ"ס זה אומר שכל אופנועי ה 500 למינהם לא יהיו בהשג ידכם, ובלתי מוגבל שכמובן אפשרי לנסוע על הכל. כן עצוב לכל מי שעדין לא הוציא רשיון.
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לוגסי אתה תשאיר לי אבק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סתם שיהיה לך בהצלחה גבר הכי חשוב סע בשיא הזהירות אל תתלהב,ואל תגרר אחרי אחרים זה גיל שעושים בו שטויות,ואל תתבייש לקנות לך איזה מעיל עם מיגונים וכמובן קסדה איכותית ומלאה ולא איזה קסדת אבטיח.
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד אחי...יש לך המלצות ל50 סמ"ק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני ממליץ לך על הטייפון,קטנוע מאוד אמין יש לי מהירות יחסית סבירה מאוד, והגלגלים שלו גדולים,מאוד נוח לעלות מדרכות,ולהכנס אפילו לדרכי עפר שצריך. חוץ מזה אל תתקרב לכל הסטריט פייט למינהם. חוץ מזה מותר לך לנסוע על 125 אז למה 50? יש דיי קטנועים טובים ב 125 חוץ מזה את תהנה יותר איתו, כמובן שאתה צריך להיזהר יותר קצת כי הוא קצת יותר כבד ומהיר,.
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() לא אחי אני רוצה להגביל את עצמי...מה אתה אומר על פג'ו טרקר??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אמרתי לך בתחום ה50 אין לי מושג ממש שתעלה לכבדים תייעץ איתי חח.
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() חחח סבבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() תודה תודה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מזל טוב
אני מתחיל ללמוד לתאוריה על רכב פרטי, בסוגי רשיונות אני צריך ללמוד רק את התקן האירופאי החדש (a, B וכל החרא)? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|