|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יושב הרבה ביד2 וראיתי עד עכשיו הרבה סיאט איביזה, חלקן משופרות וחלקן לא, אלו שמשופרות (ובאמת נראות טוב) הרבה יותר יקרות ונמכרות לפחות ב5-10 אלף מעל למחירון, הבנתי שמומלץ מאוד להתרחק ממגרשי מכוניות ומסוחרי מכוניות עקב הרבה מאוד רמאויות ונוכליות. אני לא מתחבר בכלל למראה של הפג'ו למרות שהיא ממש נכנסת לי בתקציב, וגם לפונטו HGT, לא קראתי עליה הרבה ביקורות מלבבות.. אני אשמח לקבל עוד מידע בנוגע לפולו GTI \ אאודי A3, אני רואה שממש חקרת את הנושא ואתה מבין אז אני באמת אשמח להתייעץ איתך, תודה :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() בכל זאת, אחלה רכב יש לך. יצא לחבר שלי לעשות לי סיבוב על פולו GTI וממש נהנתי!
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]() אה, אור, יש לי שאלה:
אתה מתכוון לנצל את כל (או רוב) התקציב לקניית רכב, או שמא אתה חושב עם קניית רכב זול יותר (בוא נאמר במחיר של בערך חצי מהתקציב), ולשפר אותו? אם כן - יש הרבה רכבים שאפשר לעשות להם פרוייקטים נחמדים
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() יונדאי קופה 98 , וכל מילה אחרת מיותרת.
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() דניאל אני הולך לנצל את כל מכסת התקציב.
יש עוד הצעות בינתיים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
המכוניות הצרפתיות לא מותאמות לאקלים פה בארץ אלא לאקלים הקר של אירופה ולכן הם עושות הרבה צרות והן מבקרות הרבה במוסך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() יש עוד הצעות? טיפים?
|
![]() |
![]() |
![]() |