|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
|
![]() טמטום אחי, ממש, מצטער.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר אתה סתם מזין תמוח ואתה יכול כמו שאמרתי לך לבוא לקרית אתא אחי ואני יתן לך ללקל ללי תאשך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
אחי אלוהים העניש אותך מספיק,לא מספיק אתה כזה אדיוט אתה עוד גר בחור באיזה קופסת קרטון
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך שאני יודע אחים לא רבים תתביישו אתכם לאמא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() ישראל אתה פשוט בדיחה מסכנה....תעיפו את הייצור הזה מפה כבר...
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() איזו מריבה קאצ'וק וישראל חה חה חה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דרך מעולה לפתוח תשנה החדשה חחחחחחחח אני אישית לא חוגג חחחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מי אתה בכלל? תעלה תמונות שלך? תוכיח שאתה יותר טוב מהאחרים! הבן אדם הביע דיעה ורצה סתם להכניס פה בחלק מהחבר'ה קצת מסורת והתחברות לדת מה הסרט שלך שאתה ככה נופל עליו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד צודק מי אתה בכלל שתגיד את מי להעיף ואת מי לא .. זכותו של ישראל לפתוח תפוסט ולכתוב מה שבא לו זה דיבורים כללי והוא יגיד מה בראש שלו לא מתאין לך אל תגיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() חברה להירגע
![]() הכול טוב. אני יסביר לכם כצת על הנושא:רוב האנשים שחוגגים את כניסת השנה החדשה חוגגים חג בשם (NOVIY GOD) נובי גוד,אז מה זה בעצם אומר ? NOVIY GOD = שנה חדשה !!!!!!! מי זה סילבטסטר ? למי איכפת מסילבסטר ? זינתי את אמא של סילבסטר . ![]() ואואו תרגע חבר ![]() חוץ מזה אין שום קשר בין דת - לחג הזה ! אולי באמריקה חוגגים משהו בשם סילבסטר,אנכנו פה לא חוגגים שום סילבסטר,היסלבסטר היחידי שאני מקיר זה סילבסטר סטלונה !!!!!!!! אז בבקשה להירגע,אף אחד לא מת,הכול בסדר,סילבסטר לא פה,לא מכירים אותו,לא חוגגים אותו ולא שום דבר !!!!!!! חוץ מזה לרדת על דת גם אם זאת דת נוצרית,מוסלמית,או יהודית = זה לא חכם במיוחד ![]() שנה טובה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי אתה נכס לפורום חחח
![]() |
#33 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד תאמין לי שלא הייתי רושם סתם דברים...אתה וישראל מבזים את הפורום ובכלל אתה מרשה לעצמך יותר מדי...אני במקום ארבל פותח עליך תיק בבית משפט על התמונות שהעלית בפורומים שונים....זו עילה לתביעה ואמן הוא יעשה את זה ותקבל בראש!
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() וואללה הרגת אותי.
גלעד מה הקשר לתמונה בכלל אני לא מבין?
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אנכנו לא יודעים מה קרה בין גלעד לארבל,אז אין לנו זכות לדבר להיתערב לעינינים של אנשים אחרים. אני לא מאמין נשארתי בבית ולא יצאת לחגוג שנה חדשה ![]() ככה זה כשאין כח לראות אף אחד,ולא רוצים להישתכר. חוץ מזה מחר אימון רגליים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() מה הנתונים שלך עכשיו מישה?
![]() |
#38 | |
Banned
|
אוף פראנקו פראנקו שמאנקו מתי תירגע תגיד לי?קרא כתבתי "מהלב" בישבילך
ציטוט:
אתה רשמתה פה באיזה פוסט שפתחתה שאתה חבר של אור המנהל ומתאמן בחדר כושר שלו??? חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמין לך אני חבר טוב מאוד של אור והוא כמו אח בישבילי סליחה...לא כמו אור ואני זה אחים אתה מבין!!תעשה אם הבן אדם טעות אני אחתוך אותך..דבר אלי לא יפה הוא יחתוך אותך זה מה שניקרא אחוות אחים חביבי ופשוט ...שמע אני לא מאמין שבחור טוב כמו אור יסתובב אם חתיכת קוקסינל כמוך חחחחחחח לך אתה אם התמונות לבית משפט יא פספוס קטן וניראה מה אתה מסוגל לעשות יא חנון. תתחיל להיתאמן יא חתיכת שחיף מסריח במקום לזיין בשכל פה אני וישראל שמים על חנבצים כמוך אלף זין ויודע מה הסיבה שאתה כלכךך מדוכא מההודעות שלי?שאתה כל הזמן רוצה שאני יעזוב ושאני ילך?כי בטאחלס חביבי מה אתה?אני יבוא לחדר כושר שלך אם אני יראה אותך אני אצחק עלייך כלכך חזק שאתה לא תבין מאיפה זה בא לך...אתה סה"כ ילדון...ומאוד שחיפון..ואתה מדוכא כי כל יום שאתה הולך הבייתה באים "ערסים" כמוני וכמו ישראל וכמו שאר האנשים שאתה השמצתה פה ומכפכפים אותך...מתעללים בך...משתינים עליך ולפעמים נותנים לך גם לשתות.. אז ילדון צא מהסרטון ותתחיל לדחוף לתחת טרנבולון לפני שאתה מרים תאף ישחיפון מגעילון ויצא לי בן זונה של חרוזון ולילה טוב ואמן בלילה ישפסו לך תגרון ![]() נ.ב אתה יכול להרשים פה את כולם אם הניסוח הגבוה שלך או אם הכתיבה שלך ויכול לשחק אותה חכמולוג גדול..אבל בנינו "פראנקו" או מי שלא תהיה...אתה יודע שאני צודק בהודעה שלי וכמה שהיא כתובה באופן ילדותי ושטותי..אתה יודע איך אומרים..."מאחורי כל צחוק יש קמצוץ של אמת" אז כך אותה לתשומת ליבך טוב טוב!!! ותפנים אותה..כי בנינו גבר...אני משתין על אנשים כמוך אפילו שאין לי פיפי אני פשוט בולע פוסידים ומשתין עליהם בשביל התענוג...(אם הבנתה מזה פוסיד בכלל או שאתה מתעסק בCELL MASS המעפן שלך?)חחח לילה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() אוי,ההורים ש'ך כיפכפו אותך מתי שנולדת?!
תקרא את מה שכתבת ותחשוב על זה. [ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ד"ש
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|