|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר מתחיל
עוסק ב:: soldier
|
גיימר דחוף תעלה מסה..........
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
איתי מה המשקל שלך בתמונות הנל?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
ציטוט:
קריטי קריטי המצב |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
שתי סוסים יואב מסה קטלנית
גיימר סוס רצח חיטוב יפה מאוד קיצר שניכם קרנפים |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
|
יואב הפתעת אותי אחלה מסה...
איתי ירדת קצת? בכל אופן חטוב מאוד
|
|
|
|
#7 |
|
חבר מתחיל
|
יפה מאוד
) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
יואב ידידי לקח לי זמן לצפות בתמונות אבל זה היה שווה את זה , מסה מכובדת ביותר !
אני נוטה להסכים עם השאר שעדיף חיטוב מאשר להמשיך מסה , אם תעשה חיטוב טוב ,תראה מיליון דולר, בהצלחה ![]() איתי כמובן נראה בעל מסה וחטוב! ,רואים שמכאן זה ישר למר ישראל ... ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
אלו כל התמונות שיכולתם לצלם?
יואב יש לך מסה מכובדת בהחלט, אבל האחוז שומן גבוה מכדי לדעת מה יש מתחת. גיימר נראה לי שקצת ירדת בגודל הכללי...כנראה בגלל ההפסקה מהאימונים. בכל מקרה שניכם מאסיביים אבל אחד צריך לצבור עוד מסה והשני צריך חיטוב. יאלה אבא ובנו....לעבודה. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר פעיל
|
וואי כמה תמונות.....=]
יואב, מאסה מטורפת, אבל אחוז שומן גבוה! אחרי חיטוב, תראה פיצוץ! קח את זה עד הסוף וגם תרגיש עם עצמך הרבה יותר טוב.... חוץ מזה שתמיד יש לך אותנו לחיזוקים, תמיכה....... בהצלחה איש יקר!!! ---------------------------------------------------------- איתי כמו תמיד נראה מעולה, המשך כך!
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
יואב טל: עצתי הכנה? תחטב מהר.
יש לך מאסה רצינית, אבל אתה חייב להוריד אחוז שומן ומהר.. לפחות קצת אחי, כשתהיה על 15% תוכל להמשיך במאסה כמו שצריך.. איתי, היתי בטוח שיש לך יותר מאסה, אתה חייב לאכול. וד"א, אני עדיין עומד על זה שאני יותר גדול ממך. בכל מקרה, גוף יפה וחטוב יש לך, ומעניין אותי לדעת אם תתיחס לשורה הזאת..
|
|
|
#12 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
ציטוט:
מה אתה עושה פה השוואות מי יותר גדול? חכה חודש תראה תמונות שלי תראה אולי אני אפילו יותר גדול ממך |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
ציטוט:
שמע, זה לא כי אני רוצה לעצבן, להציק או משהו.. פשוט כששמתי תמונות פעם אז התפתחה לנו שיחה על מי יותר גדול.. ומאז לקחתי את זה כמעין תחרות קטנה ביני לבינו. ושים תמונות אתה מוזמן.
|
|
|
|
#15 |
|
חבר פעיל
|
ביספייס חייב שיפור דחוף.
כמו כן הגב לב לא משהו. חזה ענק פשוט ענק.. חיטוב רציני. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
בתמונה היד ניראת קטנה (אני מקווה זה בגלל זויות הצלום),אני זוכר פעם היו לך ריבועים היום יש
נ.ב יש לך יד אחורית ענקית יואב!
|
|
|
#17 |
|
חבר פעיל
|
קודם כל תודה לכולם על התגובות.
דבר שני, יואב הוא איש גדול מאוד לא סתם גדול, יש לו גב מעולה!! ידיים ברמה גבוהה, אמות שמפוצצות חולצות, הכתפיים צריכות שיפור אבל בסך הכל זאת האיפרופרציה היחידה. ת'אמת, אתמול בזמן הצילומים אני פשוט אמרתי ליואב כמה פעמים "יואב, אתה אשכרה דניס ג'יימס, איזה דמיון!!" (ובקשר לתספורת אני הולך להסתפר השבוע ) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
יואב, יצאת גדול (תרתי משמע) והפתעת אותי לטובה, כל הכבוד!
ניכר עלייך שאתה בחור גדול, וחוץ מהגודל יש בך עוד המון פלוסים! ניגרי בא וכתב תגובה ארוכה ומפורטת, שאני מסכים איתה ב-100%. כל מילה שאמר - זהב. אני הייתי מ-א-ו-ד רוצה שתכנס לחיטוב כמו שצריך, וכשתסיים אותו - תעלה תמונות. "יואב טל בסוף חיטוב", אני רוצה שהאשכול הזה ייפתח, לא משנה מתי, אבל בלי תירוצים: מתחילים חיטוב ומהר! אז שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך, ותדע שאתה בחור גדול, חביב ויקר (אני מנחש שלא רק לפורום) ![]()
|
|
|
#19 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
מי הולך להעיר לו על זה?
|
|
|