|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() כמה דברים
אני מתאר לעצמי שפותח הפוסט כשהוא אמר ציונים טובים הוא התכוון ל 85 ומעלה דבר נוסף נכון שמצב המורים הוא לא מי יודע מה והמערכת לא מי יודע מה אבל בסופו של דבר התעודה שתקבלו בסוף היא שלכם את אף אחד זה לא יעניין מי לימד אתכם , מי ישב לידכם , באיזה בית ספר למדתם וכו... וכאן השאלה כמה אתם מוכנים להשקיע כדי שתהיה לכם תעודה טובה כדי שלא תצטרכו להוציא כסף אחכ ולשפר באקסטרני החומר לא יותר מעניין פשוט זה עולה יותר כסף אז אין ברירה ולומדים אז המלצה אישית: תפסיקו להאשים את כולם (למרות שיש את מי להאשים) ותתחילו ללמוד ולנסות להוציא את המקסימום בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי באיזה מקצוע. באנגלית, ב"ה, אני לא צריכה להשקיע כ"כ. יש מקצועות שחורשים כמה ימים לפני הבחינה. במתמטיקה, עושים כמה מבחני-דמה כאלה. במקצועות שיש לי בהם בגרות השנה, אני משתדלת להיות נוכחת ולהצטיין.
when the pain takes control touch leaves you cold it's better sometimes not to pray Well I guess that's just the way that it goes why love dies no one knows but I love you till my very last breath don't say a word just leave me with your kiss of death -L.A. Guns- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יש לי תקופות שאני לומד טוב(יחסית חח) אז בבית אני לא עושה כלום ויש לי תקופות שבבצפר אני מבריז בלי סוף אז בבית לפני מבחן אני מרענן את הזיכרון ומכין שליפים
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מקשיב בשיעורים רק מדבר סביר להניח שאני אכשל במקצועות רבי המלל - ספרות, היסטוריה ותנ"ך. בנוגע לאלה שאומרים שיש להם בעיות קשב וריכוז.. חרטא! המורים לא יודעים ללמד בגרוש, מה לעשות שהם מצפים שתענו להם על 4 שאלות משעממות בהיסטוריה שכדי לענות עליהן אתה צריך לקרוא 5 דפים של חומר שאפילו לא מעניין ת'תחת. אם זה לא מעניין = אי אפשר להתרכז = מתרכזים בדברים אחרים(דיבורים עם חבר\נדידה במחשבות) = לא לומד = מבזבז ת'זמן בשיעור = מבין שאין לו מה לעשות בבי"ס = מבריז = בא יומיים כן שלוש ימים לא. זה הסיפור שלי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וצודק שמצב המורים לא משו.... אני אומר לך..שילמדו בצורה מעניינת יותר.יותר סרטים....ודברים כאלה..היה הרבה יותר טוב.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני עצלן ברמות מפחידות, מהיום הראשון של החופש אמרתי אין היום בחופש הזה אני מכין את השיעורי בית במטמטיקה. עבר יום ועוד יום והגיע היום ומסתבר שלא עשיתי כלום
![]() אבל יש מקצועות קצת מענינים כמו כימיה שאני די משקיע, אם משהו מעניין אותי (כמו תזונה ופיתוח גוף) יש לי קיבולת לימוד אדירה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() למרות שלא על זה דיברתי לדעתי זה חשוב, מאד.
איך אפשר ללמוד על החיים בגטו בלי ללמוד על חייהם של הילדים בגטו, על הפעילויות שהעבירו להם על מי שהעבירו את הפעילויות.. זה חלק בלתי נפרד מהחיים בגטו לא? (למרות שנראה לי שאתה מדבר באופן כוללני יותר על התמקדויות במיקרו בכתוב במקום להראות את המאקרו בסרט וזאת הנקודה שהתכוונת אליה. ד"א זה ירד לי במיקוד בבגרות חורף ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שבועיים וחצי לפני הגרות מצלם את החומר ולומד
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אני לומד למבחנים פעם ב.. שלא נדבר על שיעורי בית
וזה לא כי אן לי זמן, פשוט אני עצלן ברמות אני מקנא באנשים שיש להם כח לשבת וללמוד בלי להשתגע עכשיו מתחיל לי בגרויות, לזה בדוק אני ילמד.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי עכשיו רק בגרות בהיסטוריה ב, אני מתכוון לחרוש ת'נשמה! אני מכוון ל100, יהיה טיפשי שלא להוציא ציון כזה כשיש לי כ"כ הרבה זמן פנוי...(וכולה צריך לחרוש שבועיים ככה , אחרי זה להיות חופשי עם 100 במקום לדאוג אחר כך לשפר בגרויות...).
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
מה זה נקרא לחרוש בשבילך? בכל אופן אני רואה את עצמי מוציא כזה ציון עם מקסימום שעה כל יום שבוע לפני, הכי נוח והכי יעיל.. בקשר לשיעורים, לא יודע למה כולם מתלוננים, כנראה רק אצל יבמקיף בקושי נותנים שיעורים, אני יושב שעה-שעה וחצי-חצי שעה-אפס דקות ביום, זה נע בין לבין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() חורש, אין ברירה
אני לא מתכוון לשבת להשלים אחרי הצבא
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בשיעורים לא מקשיב במיוחד... רק לחרוש בבית לפני המבחן\מתכונת\בגרות ולהוציא ציון טוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() רק מראה את הגיל האמיתי שלכם :\ וואי איזה גברים אתם לא לומדים למבחנים ולא מכינים שעורי בית איזה עבריינים!!!
אני רוצה לראות את כל החכמולוגים שלא לומדים כל השנה וחושבים שיוציאו 100 אם ילמדו ייום לפני או מה שזה לא יהיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |