|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כי בגלל שאתה גבוה יש לך עצם יותר גדולה ויותר נפח בכללי סביב היד.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() שורה תחתונה..
לאיזה הקף אני יכול להגיע עם הגבוהה שלי?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() אבל זה לא נשמע הגיוני
לגבוהים השריר הוא יותר גדול אז לוקח לו ויותר זמן לגדול מה לא ככה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]() גם אני חשבתי על זה פעם.
נגיד למישהו 1.60 יש פחות "מקום" למלא ביד ולמישהו 1.90 יש יותר "מקום" למלא. ושניהם גדלים באותו קצב של כמות שריר בחודש לכן למישהו 1.90 יקח יותר זמן "להתנפח". זה נכון?
![]() |
#26 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
שתיהם לא יגדלו באותו קצב...אולי הנמוך יגדל יותר מהר יחסית לגדילה של הגבוה והנמוך כן יראה יותר גדול כשהוא עומד נפרד או בתמונה אבל אם תשים אחד ליד השני, סביר להניח שהגובה יהיה רחב יותר וגדול יותר זה כמו לי פריסט ורוני קולמן, כן לי פריסט נירא מטורף כשהוא עומד בנפרד אבל תשים אותו ליד קולמן?
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובלי חומרים אסורים אתה יודע למה אני מתכוון.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה נשמע לך רציני ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל רוצה לשמוע תשובה רציניתתתתת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
המקסימום שאפשר לעלות נקי בחודש זה נגיד חצי קילו? עכשיו לבן האדם הגבוה נגיד יש נפח יד של 2 ליטר ולנמוך של ליטר. הנמוך מכפיל את ההיקף יד שלו בחודשיים והגבוה ב4. אני לא יודע אם בדיוק ככה זה עובד אבל לפי מה שממליצים ככה זה יוצא, יכול להיות שלבן הגבוה יש רמות יותר גבוהות של טסט אבל יחסית לגודל ומשקל שלו זה לא גבוה. ככה שלגבוה נגיד על 100 קילו יש 20 טסט בדם. אז לנמוך על 50 קילו יהיה 10 בדם. ככה נראה לי יכול להיות שאני סתם מזיין במוח.
![]() |
![]() |
#31 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
הגבוה יהיה בעלם רוחב עצם יד יותר גדולה מהנמוך הגבוה יתחיל מהיקף יד גבוה יותר (אם ניקח שתי אנשים דומים במראה כמו שאתה אומר) הנמוך כן יראה יותר גדול בתמונות ובנפרד אבל הגבוה יראה יותר גדול ממנו שהם יחד השרירים של הנמוך קצרים וקל לו לקבל נפח, אבל הנפח הוא יחסי רק לעצמו ברגע שתשים גבוה לידו.... ענק! ![]() ענק? ![]() Kevin Levrone, Shawn Ray, Ronnie Coleman, Lee Priest, Nasser El Sonbaty, Flex Wheeler ![]() Kevin Levrone, Shawn Ray, Ronnie Coleman, Lee Priest, Nasser El Sonbaty, Flex Wheeler ![]() Shawn Ray, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Ronnie Coleman, Lee Priest, Nasser El Sonbaty ![]() Shawn Ray, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Ronnie Coleman, Lee Priest, Nasser El Sonbaty ![]() Shawn Ray, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Ronnie Coleman, Lee Priest, Nasser El Sonbaty ![]() Shawn Ray, Kevin Levrone, Flex Wheeler, Ronnie Coleman, Lee Priest, Nasser El Sonbaty ![]() Shawn Ray, Flex Wheeler, Kevin Levrone, Ronnie Coleman, Lee Priest, Nasser El Sonbaty ![]() Shawn Ray, Flex Wheeler, Kevin Levrone, Ronnie Coleman, Lee Priest, Nasser El Sonbaty
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() עדיין לאן אני יכול להגיע ימציקיםםםםם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי כבר ההמלצה זה לאכול 500 מעלה התחזוקה נכון? עכשיו זה יוצא לך 2 קילו בחודש. 2 קילו לאחד 1.60 ולאחד 1.90 יראה אחרת לגמרי. תחשוב שיש לך שתי בריכות למלא, אתה ממלא את שתיהם באותו קצב. רק שיש אחת עם קיבולת יותר גדולה. את מי תמלא יותר מהר את זאתי עם הקיבולת הקטנה או זאתי עם הקיבולת הגדולה?
![]() |
![]() |
#35 | |
|
![]() ציטוט:
יש פה את סוליקו 170 בגובה שלך, ועם יד 43~? חטוב עד מוות אז יש לך גנים גרועים? אז יקח לך יותר זמן יש לך גנים טובים אז יקח לך פחות זמן
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
תחזוקה יומית = הבריכה אוכל = המים שאתה ממלא התחזוקה של הנמוך היא 1800 נגיד של הגבוה 2300 ? +500, יוצא 2300 קלוריות לנמוך ו2800 לגבוה? הבריכה של הגבוה היא יותר גדולה משל הנמוך אך גם המים שאתה ממלא לתוכם אצל הגבוה יותר ואצל הנמוך פחות מים? הגיוני?
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() קיצור איזה חפירות דפקתם באמשלי
בקיצור אם אני יותר גבוהה אני יכול לעלות בהיקף יד יותר מהרררר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() יוסי כרגע הוחכת שתומר צודק
אל תפתחו תוויכוח הזה זה ידוע שלבן אדם גבוה יותר קשה יותר להכניס את כל האוכל בגלל זה גם רוב האנשים הממש גבוהים נראים כמו שרוך |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
![]() ציטוט:
ואיך בדיוק הוכחתי שתומר צודק? תקרא מהאתחלה קצת הבנת הנקרא הוכחתי שהיחס שווא, גמדים לא מתפתחים יותר מהר תפסיקו לחיות בסרט שאתם הגובהים משקיעים ולא גודלים גבוה יוכל 200 גרם חזה עוף ונמוך יוכל 200 גרם חזה עןף שתיהם יהיו שבעים ? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הנמוך ילך לישון עם בטן שבעה והגבוה ימשיך לטחון בכיף זה כמו שתגיד שלפיל קשה לגדול מעכבר כי הוא אוכל יותר, איזה הגיון יא אללה מטורף
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|