|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() את 90 % ממי שכתב פה הודעה צריך לקשור לכסא ולחבוט בו עם פטישים ממוסמרים.
פרנק עובד בטווח מלא בעבודה נקייה ויציבה להפליא, רוני עושה splits. אני לא בטוח בדיוק למה, אבל יש מקום לשלב טווחי תנועה חלקיים אצל מתאמן מתקדם, ותאמינו לי שרוני שולט בכל טווח התנועה בכל התרגילים מהיותו פאוארליפטר ברמה גבוהה מאוד. ההודעות והדעות בדיון הזה מסתמכות על חיקוי נטול הגיון, או לפחות הגיון חלקי מאוד, כמו כזה של קוף שמחקה בנאדם, ולא על הבנה לעומק של הדברים.
![]() |
#22 |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() מה אתם בכלל מדברים על רוני קולמן? תראו לאיזה רמה הוא הגיע, מה הוא היחיד עם גנטיקה טובה וחומרים בבית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה מפגר בתגובה הזאת? החזה שלך לא היה גודל אם היית מתאמן כמו רוני קולמן. הוא יכול לעשות מה שבא לו ועדיין הוא ישאר מפלץ, בגלל שיש לו גנטיקה מטורפת וגם בגלל שהוא (או לפחות היה) מזריק.
![]() |
#25 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תעשו טוב...אם אתם לא יודעים על מה אתם מדברים תסתמו את הפה שלכם כבר ואל תביכו את עצמכם![בקשר לדיון המפגר והאווילי שצמח פה על חומרים ושיטות אימון עם חומרי]
אתם באמת מתחילים לעצב ןכשכל אחד חושב שהוא מבין בנושא
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד. למה ג'יי קאטלר לא זכה במר אולימפיה דקסטר ג'קסון לא זכה הם זכו אז מה אתה אומר שלפי דעתך הם יכולים להגיע לרמה אולימפית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() טווח מלא, תנועה מבוקרת ולא מהירה (כמו פראנק)
אפשר לשלב בתור דרופ/טיימסט חצאי טווחים או הרמה מהירה וירידה איטית או נגטיבים כל המקצוענים שעל חומרים עובדים בטכניקה שנראת לנו לקוייה אבל כל האימונים שלהם בנויים ככה שהם יגדלו.. אי אפשר ללמוד מהם, אלו תוכניות שבנויות להם (אתה לא יודע איזה תרגיל רוני ביצע קודם ובאיזו טכניקה התרגיל היה, יכול להיות שהוא עובד על כל חלק מהטווח בנפרד, יכול להיות הרבה דברים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() אוקיי תודה רבה,
אז בדוגרי מומלץ למתאמן הממוצע טווח תנועה מלא ו- דחיקה מהירה יחסית וחזרה איטית יחסית (כמו פפראנק יענו) אז תודה ![]()
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
|
![]() אני אידיוט? אתם חיים בסרט שאם תעשו רבע תנועה אתם תמשיכו לגדול.
![]() |
#33 |
חבר פעיל
כללי:: אני חתיך
חדר כושר: קאנטרי קלאב לזקנים בלבד!
|
![]() למה לא אחי, ב"רבע" תנועה הזה רוב הדגש הוא על השריר העיקרי (הנ"ל=חזה)
אחריי התנועה הזאת זה בעיקר הטרייספס (לפי מה שהבנתי)
![]() |
#34 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היד האחורית נועלת את המשקל בשליש האחרון של התנועה, כשבשאר התנועה היא משתתפת משמעותית פחות בעומס בגלל הביומכניקה של התנועה.
![]() |
#35 |
Banned
|
![]() הם עובדים באותה מהירות זה א'
ב' טווח התנועה של פראנק מלא כביכול ושל רוני 2/3 או חצי איך שתסתכלו על זה. רוני עובד ככה (והוא לא תמיד עובד ככה) כדי שהטרייספס לא יכנס לו ללחיצה, לפי מה שהבנתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() עוד אזכור אחד למילה חומרים... הזרקות ושידרוגים ..
בהקשר של סטרואידים . ואני נועל את האשכול , חבל דווקא התפתח דיון מעניין על טווחי התנועה של עבודה בחזה. והייתה תגובה משעשעת ביותר של שוגר ![]() חלאס חומרים .... ששששששששש!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() למען האמת הוא צודק שצריך לעבוד בטווח תנועה מלא אבל אם התגובה של sugarzaza נכונה אז זה לא משנה כל כך... עבודה בטווח תנועה לא מלא תגרום לגירוי עצבי נמוך ולתגובה פחות טובה של השריר. זה גם יעלה את הסיכוי לפציעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]() אם כבר הוא נותן יותר דגש לטרייספס, בגלל שכאשר אתה מוריד את המוט עד הסוף החזה בעצם נמצא במתיחה מלאה, אם אתה רוצה "לתת דגש לחזה" פשוט אל תנעל את המרפקים.
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|