|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() מי אמר לך לעשות ss, תעשה מה שבא לך אבל אל תבלבל תמוח לא כאן ולא בפורומים אחרים שss לא טובה כי אין לך מושג מה היא עושה ולא ניסית אותה מעולם.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק זיינת את השכל כמה abc יותר טוב לעומת ss
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט
ציטוט:
ציטוט:
אם תאוכל כמות גדולה של קלריות כמו שאני אכלתי בss אתה גם תשמין וגם בקושי תתחזק וגם תשיג מסת שריר מעוד דלה בפרק זמן ארוך
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא פיצל כל תקופת מסה וכל תקופת חיטוב . (ואני לא רוצה לבאס אותך .. אבל הוא נראה בהרבה יותר טוב ממך) וגם שתי ההודעות האלה לא כתוב בהם שאמרתי שSS לא טובה ! אז תפסיק כבר לחפש ריבים ולזיין את השכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברור שהוא נראה יותר טוב ממני הוא עשה חיטוב של 4 חודשיים אתה ראיתה אותי על 10 אחוז שומן שאתה מדבר בכלל ? וולא שאני מזלזל הוא עשה עבודה מצוינת בחיטוב אבל הוא לא כזה גדול גם במאסה הוא לא היה גדול חוץ מהחזה שלו שמרשים אבל למה כי יהוא מרים ל100 + בנץ לחזה ל8 חזרות בלי בעיה .. אתה יכול להרים 100 קילו לחזה ? לא נראה לי ולדעתי עוד פעם עם תוכנית נכונה ועבודה טובה הוא היה עושה בזמן קצר יותר את מה שהוא עשה בפיצולים ושתדע הוא אחלה גבר דיברתי איתו אחרי שהגבתי לו באשכול והוא הוסיף אוית לפייס איך שהוא .. פירגן לי על השינוי שאני עשיתי כי הוא עקב אחר יהתהליך שאני עשיתי
![]() נערך לאחרונה על ידי harder, 03-07-11 בשעה 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() למה אתה לא יכול לעשות ss?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ואי חפרתם כבר עם הss המזויינת הזאת,מתאמן מתחיל גם עם ab יתקדם ובקצב טוב במשקלים בטח ובטח מבחינת מסה....
Ss נועדה לקבל בסיס מה זה חדר כושר,איך עובדים נכון,ולהתחזק... לא נמאס לכם כל נושא ss וss וכל דבר אחר אתם שוללים... אני ב10 חודשים ראשונים בחדר כושר שלא היה לי מושג בכלל באימונים הייתי עושה ניגודים כמו חזה ויום למחורת יד אחורית וכאלה,16 סטים לגב בab,והחלבון היחיד שהייתי מקפיד עליו זה טונה אחרי אימון עליתי 8 קילו שריר נקי(כן נקי,שיש לך גנים סבבה ואתה מתאמן מתחיל אפשרי לעלות שריר בלי לעלות אחוז שומן),ואיזה 6 סנטים ביד,ומשקלים הייתי מרים הכי הרבה בחדר כושר,למרותת שהיה קטן הייתי בן 18 והיו אנשים בני 25 ויותר יותר גדולים ממני ופי 2 וותק..תחשבו מה היה קורה אם הייתי עושה ab נורמלית,עובד רגליים ואוכל טוב...ואני לא היחד ,אני רחוק ממשהו מיוחד,לא בא לעשות פוזות פשוט רוצה להגיד שss זה לא הדרך היחידה ולא בטוח שהיא הכי טובה למסה,ממש לא... באמת מספיק לזיין תמוח על הss הזה אפילו לי כבר נמאס לראות את זה,הבן אדם אומר לכם לא יכול לעשות ss אז אתם אומרים לו זהו אתה תיהיה חלש וקטן ?מה השטויות האלה? הכל נאמר ברוח xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ושיעשה מה שהוא רוצה במכון רק שלא יטעה משתמשים
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אני לא עשיתי תוכנית פיצול נורמלים,היה לי אלף ניגודים...אם הייתי עושה ab נורמלית הייתי מתקדם יותר טוב...צאו מהסרט אבל שמss גודלים יותר טוב,ורק מss...
אתם מושפעים ברמה שחבל על הזמן ואתם חושבים שאם אתם עושים את זה זה הכי טוב...זה סוג של נחמה כבר ניראה לי שאתם ממציאים לעצמכם...אני לא אומר שזאת לא תוכנית טובה,אבל נמאס שדוחפים אותה לכל חור... חצי פורום פה עושה ss ולא ראיתי יותר מדי אנשים עם גוף קטלני,למרות זאת יש פה מלא מפצלים והרבה שאין להם הרבה מושג בתזונה ואימונים עם גוף יותר טוב ,אז בוא תסביר לי איך ולמה? בוא תראה לי איך ssניקים מתקדמים יותר טוב מבחינם מסת שריר נטו\לא רוצה לשמוע על משקלים שמרימים ועל שומן ,רק שריר נקי ,אתם מעלים יותר טוב? זה שכולם פה על 20 אחוז שומן ושולקים 90 קילו זה לא אומר לי כלום...כל מי שעשה חיטוב נורמלי בחיים שלו יודע באיזה טיל מעבדים משקל בחיטוב,במיוחד שיורדים ל12 אחוז שומן ומעטה... אני ירדתי מאיזה 12 ל11 אולי טיפה פחות והלך לי 6 קילו(נגיד 2 קילו גליקוגן ריק?),אז תחשוב מה זה מ20 ל-12? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
מss אתה לא תצבור מאסה וכוח רציני אבל זה מכין לך את הבסיס את הכוח האמיתי אתה תקבל מתוכניות מתקדמות יותר וכנל מאסה יכול ליהיות שברמה המתקדמת יותר אתה תקבל יותר מאסה מתוכנית פיצול טובה אבל בתור מתאמן מתחיל אני בטוח שמss אתה תצבור מאסה מכוח תראה לי תוכנית אימון שהסקואט שלה ישתפר לי ב110 קילו בחצי שנה חוצמזה שאני עשיתי ss התחלתי מ70 קילו עליתי ל93 עשיתי חיטוב ל81 קילו על אחוז שומן דומה למשקל גוף שהיה לי לפני שהתחלתי להתאמן(70) וראו הרבה מאסה יחסית לתקופת זמן גדלו לי בעיקר הרגלים והגב והידים קצת(בערך מהקיף 35 להקיף 40~) שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב אבל לדעתי תוכנית שאין בה סקואט , בנץ' , פרס , מתח\חתירה, דדליפט לא שווה שום דבר וזה כבר לא בקטע של מאסה או לא זה תרגילים שחובה לעשות כל אחד שנכנס לחדר כושר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ועל כל האשכול הזה נאמר :
http://israelbody.com/showthread.php?t=60989 כי אני גם באומנויות לחימה פעמיים בשבוע וקשה לי להתאושש |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
ואתה יוכול לעשות ss עם אימון סקואט קל באמצע שבוע בשביל להתאושש יותר טוב אבל תעשה abcd אני בטוח שזה לרמה שלך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
הרס רש"י שליטא
|
![]() דימון אני אומר תמציא תוכנית אימונים חדשה- xd
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() די כבר עם הss הזה
במכון שאני מתאמן בוא יש בחור שעובד ss ואני מתאמן abc שנינו עם בסיס גוף דומה ואוכלים אותו דבר ועם כל הכבוד התקדמות שלי פי אלף יותר טובה משלו עם אמונים של abc בלי להיכנס כמעט בכלל לכלוב ב4 חודשים עליתי 8 קילו ועדיין יש קוביות אז ברצינות ss וואלה לא בשבילי לא אוהב לא מאמין ומי שכן שיהיה לו בהצלחה אבל תבינו לא הכול זה ss |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() Ss טוב לפוטבול וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתאמן חודשיים | darksnip | גלריות הגולשים | 0 | 06-03-11 13:40 |
תמונות שלי [מתאמן חודשיים] | borkaram | גלריות הגולשים | 12 | 14-02-10 04:21 |
חבר מתאמן חודשיים בבית ירד 16 קילו ... | RONSA7 | גלריות הגולשים | 5 | 10-11-09 22:32 |
תמונות| מתאמן חודשיים קצת תמונות | asulind | גלריות הגולשים | 30 | 16-08-08 19:42 |
מתאמן שנה ו4 חודשיים | tom1231 | גלריות הגולשים | 10 | 19-02-08 18:04 |