ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-07-11, 15:22   #1
טייני
הרס רש"י שליטא

הסמל האישי שלטייני

כללי:: הרס הנביא

מי אמר לך לעשות ss, תעשה מה שבא לך אבל אל תבלבל תמוח לא כאן ולא בפורומים אחרים שss לא טובה כי אין לך מושג מה היא עושה ולא ניסית אותה מעולם.

טייני מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 15:46   #2
krs
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טייני צפה בהודעה
מי אמר לך לעשות ss, תעשה מה שבא לך אבל אל תבלבל תמוח לא כאן ולא בפורומים אחרים שss לא טובה כי אין לך מושג מה היא עושה ולא ניסית אותה מעולם.
לא יודע איפה ראית שאמרתי שss לא טובה , כנראה אני מתבלבל עם משתמש אחר .
krs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 16:02   #3
harder
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי krs צפה בהודעה
לא יודע איפה ראית שאמרתי שss לא טובה , כנראה אני מתבלבל עם משתמש אחר .
אל תשקר באשכול שפתחתי שם של התמונות סיום ss
רק זיינת את השכל כמה abc יותר טוב לעומת ss
ישן 03-07-11, 16:04   #4
krs
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי harder צפה בהודעה
אל תשקר באשכול שפתחתי שם של התמונות סיום ss
רק זיינת את השכל כמה abc יותר טוב לעומת ss
כתבתי שאפשר להתקדם גם עם פיצולים , לעומת שאמרת שאם תעשה ab שנתיים ותאכל טוב לא תתקדם צעד .
אבל עדיין לא אמרתי שss לא טובה , ריפטו הזה .. כל אשכול שאני פותח הוא הנושא המרכזי
krs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 16:08   #5
harder
חבר פעיל

ציטוט
ציטוט:
חלאס אבל , מישהו אומר "אתה נראה שמן וss עשתה אותך שמן" ואז המנהל המכובד אומר "רק בss תגיע ל4132432 קילו סקוואט" , יש פה אבל אנשים שמעניין להם ת'זין להגיע למשקלים גבוהים ורוצים רק להראות טוב מה לא מובן ? תשאיר את הpl ש'ך בצד כל עוד אתה מפרסם תמונה של גוף .
ובטח שאנשים יעלו במשקל בss יא תמימים , כל עוד צריך לאכול 54543 קלוריות ביום , תאכלו את מספר הקלוריות האלה בפיצולים ותראו שהתוצאות יפות כמו ss ואפילו יותר .

ציטוט:
תפסיק להיות שוויצר זה אחד .
שתיים , אם אני יאכל 4000 קלוריות ליום אני נותן לך את המילה שלי שיהיה שינוי מטורף גם בabc לא פחות טוב מss .
ורק חיזקת את כולה שחיפים האחרים שזיינו את השכל כמה ss זה חרא

אם תאוכל כמות גדולה של קלריות כמו שאני אכלתי בss אתה גם תשמין וגם בקושי תתחזק וגם תשיג מסת שריר מעוד דלה בפרק זמן ארוך
ישן 03-07-11, 16:13   #6
krs
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי harder צפה בהודעה
ציטוט

ורק חיזקת את כולה שחיפים האחרים שזיינו את השכל כמה ss זה חרא

אם תאוכל כמות גדולה של קלריות כמו שאני אכלתי בss אתה גם תשמין וגם בקושי תתחזק וגם תשיג מסת שריר מעוד דלה בפרק זמן ארוך
יודע מה תיכנס לנושא שם שנקרא :before and after 2
הוא פיצל כל תקופת מסה וכל תקופת חיטוב . (ואני לא רוצה לבאס אותך .. אבל הוא נראה בהרבה יותר טוב ממך)
וגם שתי ההודעות האלה לא כתוב בהם שאמרתי שSS לא טובה ! אז תפסיק כבר לחפש ריבים ולזיין את השכל
krs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 16:33   #7
harder
חבר פעיל

ציטוט:
יודע מה תיכנס לנושא שם שנקרא :before and after 2
הוא פיצל כל תקופת מסה וכל תקופת חיטוב . (ואני לא רוצה לבאס אותך .. אבל הוא נראה בהרבה יותר טוב ממך)
וגם שתי ההודעות האלה לא כתוב בהם שאמרתי שss לא טובה ! אז תפסיק כבר לחפש ריבים ולזיין את השכל
שתוק כבר
ברור שהוא נראה יותר טוב ממני הוא עשה חיטוב של 4 חודשיים
אתה ראיתה אותי על 10 אחוז שומן שאתה מדבר בכלל ? וולא שאני מזלזל הוא עשה עבודה מצוינת בחיטוב אבל הוא לא כזה גדול גם במאסה הוא לא היה גדול חוץ מהחזה שלו שמרשים אבל למה כי יהוא מרים ל100 + בנץ לחזה ל8 חזרות בלי בעיה ..
אתה יכול להרים 100 קילו לחזה ? לא נראה לי ולדעתי עוד פעם עם תוכנית נכונה ועבודה טובה הוא היה עושה בזמן קצר יותר את מה שהוא עשה בפיצולים

ושתדע הוא אחלה גבר דיברתי איתו אחרי שהגבתי לו באשכול והוא הוסיף אוית לפייס איך שהוא .. פירגן לי על השינוי שאני עשיתי כי הוא עקב אחר יהתהליך שאני עשיתי

נערך לאחרונה על ידי harder, 03-07-11 בשעה 16:39.
harder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 16:46   #8
Cuba
מתחרה golden desert cup PL RAW

למה אתה לא יכול לעשות ss?
Cuba מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 17:57   #9
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ואי חפרתם כבר עם הss המזויינת הזאת,מתאמן מתחיל גם עם ab יתקדם ובקצב טוב במשקלים בטח ובטח מבחינת מסה....
Ss נועדה לקבל בסיס מה זה חדר כושר,איך עובדים נכון,ולהתחזק...
לא נמאס לכם כל נושא ss וss וכל דבר אחר אתם שוללים...
אני ב10 חודשים ראשונים בחדר כושר שלא היה לי מושג בכלל באימונים הייתי עושה ניגודים כמו חזה ויום למחורת יד אחורית וכאלה,16 סטים לגב בab,והחלבון היחיד שהייתי מקפיד עליו זה טונה אחרי אימון עליתי 8 קילו שריר נקי(כן נקי,שיש לך גנים סבבה ואתה מתאמן מתחיל אפשרי לעלות שריר בלי לעלות אחוז שומן),ואיזה 6 סנטים ביד,ומשקלים הייתי מרים הכי הרבה בחדר כושר,למרותת שהיה קטן הייתי בן 18 והיו אנשים בני 25 ויותר יותר גדולים ממני ופי 2 וותק..תחשבו מה היה קורה אם הייתי עושה ab נורמלית,עובד רגליים ואוכל טוב...ואני לא היחד ,אני רחוק ממשהו מיוחד,לא בא לעשות פוזות פשוט רוצה להגיד שss זה לא הדרך היחידה ולא בטוח שהיא הכי טובה למסה,ממש לא...
באמת מספיק לזיין תמוח על הss הזה אפילו לי כבר נמאס לראות את זה,הבן אדם אומר לכם לא יכול לעשות ss אז אתם אומרים לו זהו אתה תיהיה חלש וקטן ?מה השטויות האלה?

הכל נאמר ברוח xd
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 19:04   #10
harder
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon! צפה בהודעה
ואי חפרתם כבר עם הss המזויינת הזאת,מתאמן מתחיל גם עם ab יתקדם ובקצב טוב במשקלים בטח ובטח מבחינת מסה....
אני ב10 חודשים ראשונים בחדר כושר שלא היה לי מושג בכלל באימונים הייתי עושה ניגודים כמו חזה ויום למחורת יד אחורית וכאלה,16 סטים לגב בab,והחלבון היחיד שהייתי מקפיד עליו זה טונה אחרי אימון עליתי 8 קילו שריר נקי(כן נקי,שיש לך גנים סבבה ואתה מתאמן מתחיל אפשרי לעלות שריר בלי לעלות אחוז שומן),ואיזה 6 סנטים ביד,ומשקלים הייתי מרים הכי הרבה בחדר כושר,למרותת שהיה קטן הייתי בן 18 והיו אנשים בני 25 ויותר יותר גדולים ממני ופי 2 וותק..תחשבו מה היה קורה אם הייתי עושה ab נורמלית,עובד רגליים ואוכל טוב...ואני לא היחד ,אני רחוק ממשהו מיוחד,לא בא לעשות פוזות פשוט רוצה להגיד שss זה לא הדרך היחידה ולא בטוח שהיא הכי טובה למסה,ממש לא...
באמת מספיק לזיין תמוח על הss הזה אפילו לי כבר נמאס לראות את זה,הבן אדם אומר לכם לא יכול לעשות ss אז אתם אומרים לו זהו אתה תיהיה חלש וקטן ?מה השטויות האלה?

הכל נאמר ברוח xd
ועדיין עם הייתה עושה ss הייתה מקצר את ה10 חודשיים בחודשיים ומשם הייתה יותר גדול וחזק

ושיעשה מה שהוא רוצה במכון רק שלא יטעה משתמשים
ישן 03-07-11, 19:16   #11
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

אני לא עשיתי תוכנית פיצול נורמלים,היה לי אלף ניגודים...אם הייתי עושה ab נורמלית הייתי מתקדם יותר טוב...צאו מהסרט אבל שמss גודלים יותר טוב,ורק מss...
אתם מושפעים ברמה שחבל על הזמן ואתם חושבים שאם אתם עושים את זה זה הכי טוב...זה סוג של נחמה כבר ניראה לי שאתם ממציאים לעצמכם...אני לא אומר שזאת לא תוכנית טובה,אבל נמאס שדוחפים אותה לכל חור...
חצי פורום פה עושה ss ולא ראיתי יותר מדי אנשים עם גוף קטלני,למרות זאת יש פה מלא מפצלים והרבה שאין להם הרבה מושג בתזונה ואימונים עם גוף יותר טוב ,אז בוא תסביר לי איך ולמה?
בוא תראה לי איך ssניקים מתקדמים יותר טוב מבחינם מסת שריר נטו\לא רוצה לשמוע על משקלים שמרימים ועל שומן ,רק שריר נקי ,אתם מעלים יותר טוב?
זה שכולם פה על 20 אחוז שומן ושולקים 90 קילו זה לא אומר לי כלום...כל מי שעשה חיטוב נורמלי בחיים שלו יודע באיזה טיל מעבדים משקל בחיטוב,במיוחד שיורדים ל12 אחוז שומן ומעטה...
אני ירדתי מאיזה 12 ל11 אולי טיפה פחות והלך לי 6 קילו(נגיד 2 קילו גליקוגן ריק?),אז תחשוב מה זה מ20 ל-12?
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 19:37   #12
Cuba

ציטוט:
אני לא עשיתי תוכנית פיצול נורמלים,היה לי אלף ניגודים...אם הייתי עושה ab נורמלית הייתי מתקדם יותר טוב...צאו מהסרט אבל שמss גודלים יותר טוב,ורק מss...
אתם מושפעים ברמה שחבל על הזמן ואתם חושבים שאם אתם עושים את זה זה הכי טוב...זה סוג של נחמה כבר ניראה לי שאתם ממציאים לעצמכם...אני לא אומר שזאת לא תוכנית טובה,אבל נמאס שדוחפים אותה לכל חור...
חצי פורום פה עושה ss ולא ראיתי יותר מדי אנשים עם גוף קטלני,למרות זאת יש פה מלא מפצלים והרבה שאין להם הרבה מושג בתזונה ואימונים עם גוף יותר טוב ,אז בוא תסביר לי איך ולמה?
בוא תראה לי איך ssניקים מתקדמים יותר טוב מבחינם מסת שריר נטו\לא רוצה לשמוע על משקלים שמרימים ועל שומן ,רק שריר נקי ,אתם מעלים יותר טוב?
זה שכולם פה על 20 אחוז שומן ושולקים 90 קילו זה לא אומר לי כלום...כל מי שעשה חיטוב נורמלי בחיים שלו יודע באיזה טיל מעבדים משקל בחיטוב,במיוחד שיורדים ל12 אחוז שומן ומעטה...
אני ירדתי מאיזה 12 ל11 אולי טיפה פחות והלך לי 6 קילו(נגיד 2 קילו גליקוגן ריק?),אז תחשוב מה זה מ20 ל-12?
דימון אתה בן אדם עם שכל לא כמו רוב הלאטחים פה
מss אתה לא תצבור מאסה וכוח רציני אבל זה מכין לך את הבסיס
את הכוח האמיתי אתה תקבל מתוכניות מתקדמות יותר וכנל מאסה
יכול ליהיות שברמה המתקדמת יותר אתה תקבל יותר מאסה מתוכנית פיצול טובה אבל בתור מתאמן מתחיל אני בטוח שמss אתה תצבור מאסה מכוח

תראה לי תוכנית אימון שהסקואט שלה ישתפר לי ב110 קילו בחצי שנה

חוצמזה שאני עשיתי ss התחלתי מ70 קילו עליתי ל93 עשיתי חיטוב ל81 קילו על אחוז שומן דומה למשקל גוף שהיה לי לפני שהתחלתי להתאמן(70) וראו הרבה מאסה יחסית לתקופת זמן
גדלו לי בעיקר הרגלים והגב והידים קצת(בערך מהקיף 35 להקיף 40~)

שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב אבל לדעתי תוכנית שאין בה סקואט , בנץ' , פרס , מתח\חתירה, דדליפט לא שווה שום דבר וזה כבר לא בקטע של מאסה או לא זה תרגילים שחובה לעשות כל אחד שנכנס לחדר כושר
ישן 03-07-11, 19:13   #13
Cuba

ציטוט:

הכל נאמר ברוח xd
ישך מזל שאתה יודע לעשות חיטוב .. אחרת לא היית מקבל ניהול
ישן 03-07-11, 22:16   #14
krs
חבר פעיל

ועל כל האשכול הזה נאמר :

http://israelbody.com/showthread.php?t=60989

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cuba צפה בהודעה
למה אתה לא יכול לעשות ss?
כי אני גם באומנויות לחימה פעמיים בשבוע וקשה לי להתאושש
krs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 22:49   #15
Cuba

ציטוט:
ועל כל האשכול הזה נאמר :

http://israelbody.com/showthread.php?t=60989

כי אני גם באומנויות לחימה פעמיים בשבוע וקשה לי להתאושש
אז תשלח לו הודעה שיתן לי באן

ואתה יוכול לעשות ss עם אימון סקואט קל באמצע שבוע בשביל להתאושש יותר טוב
אבל תעשה abcd אני בטוח שזה לרמה שלך
ישן 03-07-11, 22:52   #16
krs
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cuba צפה בהודעה
אז תשלח לו הודעה שיתן לי באן

ואתה יוכול לעשות ss עם אימון סקואט קל באמצע שבוע בשביל להתאושש יותר טוב
אבל תעשה abcd אני בטוח שזה לרמה שלך
אתה יכול לקפוץ לי
krs מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 22:55   #17
Cuba

ציטוט:
אתה יכול לקפוץ לי
ישן 03-07-11, 18:05   #18
טייני
הרס רש"י שליטא

הסמל האישי שלטייני

כללי:: הרס הנביא

דימון אני אומר תמציא תוכנית אימונים חדשה- xd

טייני מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 19:19   #19
ido146
חבר פעיל

די כבר עם הss הזה
במכון שאני מתאמן בוא יש בחור שעובד ss
ואני מתאמן abc
שנינו עם בסיס גוף דומה ואוכלים אותו דבר
ועם כל הכבוד התקדמות שלי פי אלף יותר טובה משלו
עם אמונים של abc בלי להיכנס כמעט בכלל לכלוב ב4 חודשים עליתי 8 קילו ועדיין יש קוביות
אז ברצינות ss וואלה לא בשבילי לא אוהב לא מאמין ומי שכן שיהיה לו בהצלחה אבל תבינו לא הכול זה ss
ido146 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-07-11, 19:38   #20
nadavmoore
חבר פעיל

Ss טוב לפוטבול וזהו.
nadavmoore מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא