|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוגשתי שנה שעברה על 96 יצא לי סופי ב5 יחידות במחשבים 95. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אחי מצטער להגיד לך אבל מצבך על הפנים
![]() |
#4 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() אם אתה רוצה אני יעשה את הבחינות שלך בערבית חחח
ומי זה המורה תבי אותו אני יבייש לך אותו חחחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח אני בט' אנחנו לומדים בתזונה על כל החלבונים חומצות אמיניות חומצות שומן חד סוכרים דו וכלמיני כאלה:o אנזימים וזה...המורה שלי לביולוגיה(ככה יצאxd) מתאמנת יש לה חתיכת מאסה ברגליים אני לא צוחק היא ממש סוסה היא חטובה מאד לנשים אני מעריך אותה כ14% ככה יש לה ידיים די גדולות עם ורידים ורגליים ענקיותת היא די צעירה והיא שזופה רצח כנראה משתזפת במיטת שיזוף כל השיעור אני מדבר איתה על תזונה לאימונים ועל Bb וזה חחחחח רציני היא אחת המורות
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() טוב מצאתי חלק אחד מהתעודה שלי בכיתה ט'
מדעים התנהגות: ב, אין בסיס להערכה. פיזיקה התנהגות: א, לא ניתן להעריך הישגים עקב אי תפקוד לימודי. גאוגרפיה התנהגות: ב,יש לבטא ידיעת החומר הנילמד גם במבחנים ציון:59 ערבית התנהגות: ב, לא ניתן להעריך הישגים עקב אי תפקוד לימודי. חינוך גופני התנהגות: א, אין בסיס להערכה בוא נגיד שלא יותר מחצי מהלימודים:| מצבך בסדר אולי תתקבל למבר או משהו כזה
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ועו דאחד שאני מכיר מהמושב שלי חבר של המשפחה
עבד כנהג משאית זבל והיום יש לו חברת פטרריות מגלגל מיליונים בשנה מיצא את הפטריות לחול |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל השכלה ולפתוח עסק לא נוגד אחד את השני.... קרוב משפחה שלי ברוסיה וטרינר, נמאס, פתח עסק של משהו שקשור לקירור בלי שהוא אפילו פעם אחת למד "תעשיה וניהול" או משהו כזה ועכשיו הוא מצליח ובגדול פשוט יש אנשים שנולדים עם זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נכון אחי צריך גם חוש אבל צריך גם עבודה קשה ורצון ואומץ למשל לדוד שלי יש עסק של לולים מבוקרים ועוד מעט בעזרת השם הוא מתחיל ליבנות חווה משלו טפו טפו טפו ואני מדי פעם עוזר שמה והוא מלמד אותי וגם הבן שלו הכנסתי אותו לאימונים וכו והוא גם לומד תעסק מגיל 14 וחוץץ מזה יש תאנשים האלה שאוהבים לשבת מול המחשב וזה אני לא יכול אני אוהב עבודה אין לי בעיה אני אוהב שכל הידיים שלי סריטות אני אוהב שאני יודע לתקן דברים נכון עבודה שחורה בינתיים אבל אני יקח גם קורסים שונים ואני גם יודע די הרבה שפות ואני גם רוצה לילמוד גרמנית ורוסית ![]() אני יצליח לא משנה מה אני יצליח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() התקבלתי לעיוני רגיל, יש עיוני מוגבר, יש עיוני רגיל ויש למתקשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() סוזוקי, על כל אחד שעבד בעבודה שחורה ואח"כ הצליח, אתה תמצא 10,000 אחרים שלא הצליחו, וממשיכים לעבוד בעבודה שחורה כל החיים שלהם עד שהם חולים ואז מתים.
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא שאני אומר שהגישה של סוזוקי נכונה, לפי דעתי היא מאוד לא נכונה.... פשוט מנסה להראות לך שלכל מטבע יש שני צדדים (לה??????? כאילו שלא ידעת. אבל סתם שתחשוב על זה כשתקבל עודף במכולת השכונתית) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מנהל ראשי
|
![]() סוזוקי, אתה בחור זהב אבל אתה צעיר, הראש שלך אתה לא חושב בצורה בוגרת ואני לא מאשים אותך. גם אני הייתי ככה בתיכון. מה שעניין אותי יותר היה בחורות, ים, להתנד במד"א ולהתכונן לצבא. הלימודים היו בתחתית סדר העדיפויות ואמרתי לעצמי שאת הכל אני יוכל להשלים אחרי הצבא. הוצאתי תעודת בגרות שלמה אם כי בממוצע לא בשמיים. עכשיו אני בן 23, סיימתי את הצבא, עבדתי בחו"ל שלהרבה אנשים זה בד"כ טיול למזרח. ועכשיו אני מוצא את עצמי לומד לפסיכומטרי. כמובן שמי שרוצה לשפר בצורה רצינית לא יכול לעבוד הרבה במקביל. רוב החברים שלי כבר סיימו שנה ראשונה באונ'. זה לא תענוג... אני רוצה ללמוד רפואה/וטרינריה ואני צריך לקרוע את התחת שלי בשביל זה או לטוס ללמוד באירופה איפה שכבר התקבלתי ולשלם בסביבות החצי מליון שקל לכל הלימודים. סכום נכבד לכל הדעות. תחשוב מה עם כל אלו שלא הוציאו תעודת בגרות מלאה כמה להם יש לשפר... זה לפחות שנתיים עבודה! אתה לא רוצה למצוא את עצמך בגיל 25-6-7 ללא השכלה ובעבודה שתקרע בה את התחת. יש אצלנו מדריך כזה בחדר כושר... בן 37 ועדיין גר אצל אמא שלו. פטתי משהו... אל תהיו כאלה. קחו את השנתיים שלוש האלה בבית ספר ותנו את המקסימום, מילה שלי זה ישתלם לכם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הבעיה היא כמו שאמרת הגיל..... הורמונים מתרוצצים בגופנו..... אני מבין שצריך לחרוש ולתת את המקסימום.... אבל זה די קשה לביצוע |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|