|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח אחרי חיטוב יהיה לי גוף בדיוק כמוהו ונתערב על זה.
הוא גם יותר גדול ממני. עזוב, בשוקס יש מליון כאלו, ובכלל יש מליון כאלו.. לא משהו מיוחד. סתם שחיפון עם ריבועים. ד"א, ממה לא הייתי רוצה את הגוף של קולמן, הייתי רוצה את של פלקס ווילר 93-96. לא היה אכפת לי גם את של קווין לברוני לפני הפציעה (96-98 ככה)
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
#42 |
מושעה
|
![]() לכל הגברברים שאמרו שיש לו גוף של שחיפון ..
אז כואב לכם הלב שבטיפת מאמץ באופן יחסי יש לו גוף יפה ואני מתכוון שאין לו מאסה אדירה שאם אני מבין הרוב פה רוצים להגיע לדברים כאלה ולהיות סלקטרוים קיצר זה הגוף הכי יפה שיש וזה מעצבן אותכם שאתם משקיעים יותר וכביכול ה"ילד" מהשכונה עם הגוף הקטן והמחוטב עוקף אותכם מבחינת הערצה של הבנות לגוף |
![]() |
![]() |
#43 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אתה שם לב שאף אחד לא שם על השטויות שאתה מדבר
|
![]() |
![]() |
#44 | |
משתמש ותיק
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנות מחפשות גבר! אתה מכיר את האנשים האלה שאתה רואה אותו ואומר זה גבר!! זה מה שהם מחפשות! ולא איזה קוקס... כי הוא יגמור לחבר'ה שלו את האיפור או משהו כזה. |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא אכפת מבנות , לא אכפת מהערצה...מצידנו לשבת בבית כל היום עם הצלחת פסטה והחזה עוף - העיקר לגדול!!!! כדאי שתפנים את זה ולא כל פעם שאומרים למישהו ''חייב מסה'' תעיר לנו , כי בתכלס עם כל החיטוב היפה שלך וכל הפוזה של ''אני חתיך הורססססס ואני לא רואה אף אחד ממכם ממטר'' אתה גם צריך עוד מסה והרבה... כן זאת הדעה שלי אני יודע שאתה לא מסכים איתה אבל אתה חייב להבין את זה שאתה נכנסת לפורום פיתוח גוף ולא לפורום fitness ודוגמנות... דרך אגב אתה רואה פה אנשים בתמונות עם אחוז שומן גבוהה ובלי חיטוב מרשים כמו שלך , אין לך מושג איך כל האנשים פה נראים במציאות , קח למשל אותי ואת איתי גיימר אני בטוח שחשבת לעצמך שאני סתם מפוצץ נוזלים על אחוז שומן ממוצע ואיתי גיימר הוא סתם שחיפון...(חחח סליחה איתי אבל אני עדיין בשוק מהגודל שלך בין המציאות לתמונות) אז אין לך מושג איך אנשים פה נראים במציאות אני מדבר בשיא הרצינות אני גם ראיתי תמונות שלך באיזה אתר כזה של בוקים ואמרתי ''ווא ווא מי זה המגודל הזה'' אחרי כמה זמן ראיתי אותך בדום במסיבה של ג'ואל (נראהלי ראש השנה) ונדהמתי לראות שכשאני עומד לידך אתה נראה במימדים של הרגל שלי... |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#51 |
מושעה
|
![]() דוגרי מזה פורום פיטנס וקוקסינליות?!
|
![]() |
![]() |
#52 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שוב - אני מבקש מימך לקרוא את ההודעה שאני כתבתי בעמוד הקודם ותגיב לי עליה , אני לא בא לפתוח איתך פה ויכוח או מריבה כמו בפוסטים שעברו אני רק רוצה להבין את הראש שלך ולנסות לגרום לך גם להבין את הראש של כל הפורום פה |
|
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי שום דבר נגד דעות , אם מאיר (FFF) אוהב לעשות את מה שהוא עושה , לבלות , לשתות , אלכוהול , מסיבות , לרקוד - עלה והצלח כי הוא עושה את זה מצויין... אם מישהו אחר מכאן מעדיף לשבת כל היום בבית עם האוכל , לראות סרטים של רוני קולמן וזה הכיף שלו - הידד , שיעלה ויצליח... כל אחד צריך לעשות מה שהוא רוצה , לאף אחד אין זכות להעיר לאחר איך לחיות |
|
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"מטרו-מיני", אדם גנדרן בעל חוש-אסתטי המאוהב בעצמו ובנוסף אוהב סגנון חיים עירוני המבזבז כסף רב על עצמו ועל סגנון החיים שלו; גבא שאינו הומוסקסואל היוצר קשר עם הצד הנשי שלו נשמע כמוך FFF. (מלבד העניין של הומוסקסואליות) |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#57 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חח גדול גבר! מילה למילה |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תסתכל איזה רגלי קיסם יש לך בתמונה בבריכה רק שלא יהיה משב רוח שיעיף אותך באוויר |
|
![]() |
![]() |
#59 |
מנהל ראשי
|
![]() יותר מגעיל זה התספורת המגוכחת של הבן אדם, לא סובל את הסגנון הזה.
|
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() בעעע איזה אוחז כיורים שחיף.
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|