|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי ניכבה האוטו 3 פעמים בטסט ועברתי ראשון,ועוד קיבלתי ברקס בסוף!
אחי אם ניכבה האוטו לא מכשלים ,אל תקשיב לאפחד ,הנה עובדה ניכבה לי 3 פעמים ועברתי. לא ניכבה לי אבל באמצע נסיעה ,הוא אמר לעצור בצד כי היה לו טלפון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() נכשלתי
על החנייה וזכות קדימה שלא ננתי לרכב שבא ממול בואו תגידו לי מה הייתי צריך לעשות אני מגיעה לצומת לא מרומזל רק תמרורים מסביב עכשיו לי אין עצור או זכות קדימה ולרכב שבא מולי אין עצור או זכות קדימה הטסטר אומר לי שמאלה אני מאותת ומתקדם לכיון הצומת באותו זמן בא רכב ממול שמאותת גם שמאלה (הימין שלי) ואז בשנייה האחרונה הוא הוריד את האיתות החליט שלא בא לו והוא רצה להמשיך ישר אני כמובן כבר השלמתי את הפנייה אב הוא היה ממש קרוב אלי חשבתי על לעצור אבל אז פחדתי שהטסטר יראה שאני לא מנצל את הזכויות קדימה ששיכות לי מה אתם הייתם עושים? במצב שאני פונה שמאלה והוא ממשיך ישר אני בנחיתות מולו אבל במצב ששינינו מאותתים שמאלה מי בנחיתות מול מי?
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אחי חובה לתת זכות קדימה לבא ממול בפנייה שמאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
הבעיה שהוא אותת שמאלה... זה לא טעות שלך הטסטר יכל להעביר אותך אבל יכול להיות שהיו גורמים אחרים בקטע הזה... שנכנסת מהר או לא הקפדת על פנייה שמאלה כמו שצריך או מראות או שלא הסתכל על הרכב בזמן... כל מיני דברים שיכול להיות מוצדקים.. הרגשה שלי שהוא סתם נפל עליך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
^ צודק! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למרות שאני לא כלכך טוב בחוקים האלה אבל הם הגיוניים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עזוב שטויות מה אתה אוכל סרטים
זה בגלל שהרגליים שלך גדולות מידיי כבר אמרתי לך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
חבר פעיל
|
![]() איזהה באסה באמא שלי חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בן זונה הנהג הזה שאותו שמאלה ושינה כיוון... הזין ראה שאתה בטסט.. באמא שלי לפוצץ תזבל מכות שיחיזר לך ת'כסף של הטסט עם ריבית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה בגלל שאני גינגי' אבו ארבע שמן מסריח שמתאמן בבית יום כן שבועיים לא המשפיים מפריעות לי בנהיגה אני לא רואה כלום והתחת שלי מתפזר על כול הרוחב של המושב קשה לי להזיז הילוכים ובקיצר זה בגלל שאני נראה ככה http://img253.imageshack.us/my.php?i...7054547gi7.jpg
![]() |
![]() |
#55 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אחייייייי אני לא יכול לנשום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל עזוב אני לא ירד לרמה שלך כי אתה סתם בן אדם מסכן ומתוסכל שלא מסוגל לעבור טסט. ואני לא ג'ינג'י ימסכן אחד, זה בלונד ימכוער |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רצחת אותייי אחי ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז חביבי יש לך בעיה עם הרבה אנשים בארץ ובעולם!! ואתה בלונדיני? אווווווווו אתה בטח מזה הורססססססס יש לך גם עיניים כחולות? בטח גם לוק ארופאי משהו בקאם אה? קיצר ישק חרא יזדיין לי מהפוסט תחושב שהתמונה שהעלת מפצה על משהו? תרשם למכון ואז תרשה לעצמך לעלות לפה תמונות בינתיים לך לשתי קילו בחדר ותחיה בסרט שאתה סוס
![]() |
![]() |
#60 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |