|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שמעו אולי עוד לא הייתי בצבא , אבל אני מכיר אנשים שהיו. וגם אם הצבא זה חרא, אני לא מבין למה אתם, הג'ובניקים , מתלוננים על זה בטירוף . מילא הקרביים, אבל כל הזמן אני רואה שפאניק פותח דיונים על כמה שהצבא חרא ושם בחתימות דברים על זה ושר שירים, ופאק ,אתה ג'ובניק אחי מה נסגר? יפה אז קל להגיד "שתהיה בצבא תבין", זה מביא לך שקט ממני לעוד שנה וחצי , אבל מה שאתה עושה אתה מוריד מוטיבציה לכל האנשים פה ! אתה בנאדם אינטלגנטי ואני מצפה ממך להבין את זה... אני מאמין שכל בנאדם עם תעודת זהות כחולה צריך לשרת הכי טוב שהוא יכול את המדינה. או בקרבי או בתפקיד משרדי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
צבא חרא לי כי אני לא מסתדר בתוך מסגרת, גם בצפר היה לי חרא. זה לא קשור. אני לא מסוגל להיות במסגרת שצריך לקבל פקודות בה. ציטוט:
איפה פתחתי? פעם אחת שבוע אחרי שהתגייסתי? שב בלול ואיך בדיוק אני מוריד את המוטיבציה? אני מראה את הצד השני של המטבע. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם להראות את הצד השני של המטבע נקרא "חרא לי עד מתי 06" אז שיבושם לך אבל אני רוצה להיות מרושש
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אפילו לא יתחיל לחפש אשכולות , רק סתכל על החתימה שלך , יש שם איזה 3 דברים שמורידים מוטיבציה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ומה הקשר? אני לא מסוגל להיות במסגרת. לא קשה לי, גם לא חרא לי.. תחושה כזאת של נטל. עכשיו די הסתדרתי, אז אני לא כ"כ מתלונן. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אישית לא יכול להסתדר עם מסגרות, אז הבעיה היא לא במסגרת מהבחינה הזאת, הבעיה היא איתך שאתה לא יכול להתמודד עם המסגרת. זה שאתה לא יכול להסתדר איתה, לא אומר שהצבא חרא.
![]() |
![]() |
#47 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה..בקשר לפוסט, הגיבוש הוא לא קל אבל לא נחשב לגיבוש קשה. אני מתגייס ב17.11 לצנחנים מקווה להגיע לפלס"ר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#54 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#56 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אם פאניק מוריד לאנשים את המוטיבציה להיות קרביים אז הם לא אמורים להיות קרביים והם סתם אנשים חלשי אופי.
הוא מביא דעה ובתאכלס הוא אומר את האמת- בצבא אתה רק מספר וזהו.
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
![]() ציטוט:
חדר כושר, בריכה פרטית כוסית ווילה מהצד? ראיתה יותר מידי ברטים על המרינס אני רואה של ג'ון סינה
![]() |
![]() |
#58 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אתה בכלל עוד לא התגייסת אז איך אתה מצדיק את הצבא בכלל?
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
|
![]() ציטוט:
שתי חברים בצנחנים אחד במג"ב עושה קורס מכים, רוצה לצאת לימ"ס אחד כבר סיים תשירות בימס, וואלה מספר רק חוויות, יודע ערבים שוטפת כמו שפת אם השלים בגריות מהצבא בחינם אחד הקים עסק לא קטן מהמענק הצבאי כרגע הוא נהנה מכל דקה שהוא נתן למדינה אתה רוצה שאני יתן עוד סיבה להצדיק תצבא שלנו? וואלה בן דוד שלי יכל לצאת מהצבא בכל רגע, בן יחיד, פריקת כתף, אם חד הורית, מינוס גדול במשפחה נחש מה? הוא כבר שנתיים נותן את מה שהוא יכול לתת לצבא דוד שלי לא ידע עברית כשהוא התגייס ומה? הוא לא מצטער על ה3 שנים
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() לכול אלה שמדברים הרבה - קודם תריחו את הנקנקיות והבורקסים בבקו"ם אחרי זה תחזרו לפה.
![]() פינגווין, חבר שלך אולי אומר לך "טוב לי טוב לי" אבל כשהוא לבד בבית הוא בוכה. בהרבה מקומות בצבא חוסר צדק ושחיתות זה שם המשחק. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|