ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 20-09-10, 00:59   #41
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי alvaalva צפה בהודעה
אני ממש לא מסכים איתך!
אני אקח את עצמי כדוגמא, אני מתאמן בשביל להוסיף כמה שיותר משקל על המוט, והדבר האחרון שמעניין אותי זה פוזה ומה שיחשבו עלי ועל המוט שאני מרים.
דווקא האנשים שמתאמנים בשביל להתחזק הם לא מחפשים פוזה, לפחות רוב האנשים שאני מכיר.
ההפך אפילו, אנשים שמתאמנים בשביל קוביות בבטן זה בשביל הפוזה של ללכת בלי חולצה בים, אני לא אומר שאתה כזה אני אומר שרוב האנשים שאני מכיר שמתאמנים בשביל קוביות בבטן הם כאלה.
אני גם לא ממש דוגמא כי אני חטוב עם קוביות, וברור שרוב האנשים יעדיפו להיות חטובים מאשר שמנים.
אבל אני מוכן לוותר על הקוביות שלי בשביל עוד כמה קילו למוט.ואני בטוח שגם כל מי שמתאמן בשביל להתחזק יעדיף כמה קילו יותר על המוט מאשר קוביות..
לא סתם רשמתי שאני מדגיש רוב..
אתה לא חלק מהרוב, כנראה לך יש משהו אחר אחי :]
יש לך תסמונת הקוביות...
חשבתי שהפורום כבר עבר את המגיפה הזאת שכולם צוחקים על קוביות ולא רוצים כבר קוביות כי זה מעיד על זה שאתה כוסית או משהו טיפשי אחר..
טוב, לפחות עברה התקופה עם מייקל לואיס..
מה אני אגיד לך, זה המטרה שלך ואני מכבד אותה ואם היית רואה אותי היית מבין שגם אצלי הקוביות לא בעדיפות ראשונה ויש לי רצון להעלות משקל ולהיות חזק יותר אבל אני לא אגיד את המשפט הטיפשי של הבחור ההוא... שבתאכלס אומר "אני בן 10 שהרגע גילה שיש דבר כזה כוח ובגלל שאנשים שם בפורום ר1שמים מגנ*ב אז גם אני אתאמן כוח ואכתוב משפטים מפגרים על דברים שאין לי מושג עליהם"
זו דעתי..
ישן 20-09-10, 02:25   #42
subzero1122
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mr_nos צפה בהודעה
בדוק תכבד של קולמן גאי קאטלר או כל מי שמזריק סטארואידים.. אל תהיה טיפש ואל תשחק אותה ראש קטן.. אתה יודע סטארואידים מזיק לגוף ואם הם לא היו מזיקים לגוף כולם היו מזריקים סטארואידים..
לא צריך להיות פרופסור כדי לראות שהבן אדם בעל אחוז שומן גבוהה גם בלי בדיקה מדוייקת.. בן אדם שמן יש לו לחץ דם גבוהה... תפסיק להתחכם ולחשוב שלהיות שמן זה בריא
אני אנורקס חלש ומקנא?
ראית אותי פעם שאתה אומר שאני אנורקס?
אתה יודע מה אני מרים שאתה אומר שאני חלש?
על סמך מה אתה אומר שאני מקנא?
תשמע מאחד כמוך אני מצפה לאינטיליגנציה קצת יותר גבוהה....

גם לנשום את הפיח באויר לא בריא

נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 20-09-10 בשעה 02:33.
subzero1122 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-09-10, 02:46   #43
SmaMMiT
חבר פעיל

look who came back^^
i like your spirit anton
SmaMMiT מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-09-10, 10:13   #44
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

חחח מצחיק לראות אנשים שמיתאמנים חודשיים וקראו איזה ספר מנסים להגיד לך איך להיתאמן
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-09-10, 12:23   #45
קפטן שלד
משתמש רגיל

מה קורה? לאן נעלמת? הלכת לחפש את קריסטינה ?
ישן 20-09-10, 12:54   #46
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1 צפה בהודעה
אני אישית שונא בודיבילדינג, שונא את מה שהוא ונציגיו מייצגים, שונא את מה שהוא עושה ללא מעט אנשים - פיזית ונפשית, שונא את הטווסים הרבים שעוסקים בו ואת מה שהם מנסים לשדר, שונא את חבורת הגייז שעולים לבמות מגולחי בית שחי וחזה עם חוטיני ופותחים רגליים לקהל ובתאכלס הגוף שלהם לא ממש בליגת הפונקציונליות של שחקני פוטבול או פאוורליפטרים ממכללה אנונימית כלשהי, שונא את כל ההייפ המוגזם סביב תוספי מזון ופרטים טפלים לגמרי - במיוחד אצל מתחילים שחושבים שאם הם יאכלו כל 3 שעות ויתאמנו בתכנית א' ולא ב' הם ייראו כמו רוני קולמן תוך חודש. אני לא שונא את זה סתם, אני שונא את זה אחרי שהכרתי את זה מאד לעומק. הרבה אנשים שאני מכיר שנים כבר שקעו כל כך עמוק בתוך הרבה מהמאפיינים הנ"ל שהם הפכו למעין דמויות שהן קודם כל בודיבילדרים (בעיקר בראש שלהם) ורק אחרי זה בני אדם. וזה עצוב, כי רוב הסיכויים שאף אחד מאיתנו לא ידרוך על במת האולימפיה וכנראה גם לא על במת מר ישראל. אז תאמין לי שאני לא זה שמשלה את עצמי. אני עברתי את זה והיום אני צוחק על איך שהייתי בגיל 17-18 ועל איך ההשקפות שלי בכל הנושא הזה אז. כן, זה תחום שסוג של מכניס אותך לאיזשהו עולם קסום מהאגדות, כולם עוברים את זה, אבל העיקר לצאת מזה בזמן. לרוב זה פשוט הרצון לחזור להיות קודם כל בן אדם ורק אז ספורטאי, לעסוק בעוד תחומים ולהנות מהחיים, לפעמים זו המציאות שמעמידה אותך על הרגליים ומוציאה אותך מהראש של הילד החולמני. אני בתאכלס מתאמן כי אני אוהב את זה מכל הלב, אני אוהב את איך שאני מתאמן, אוהב להרגיש חזק, אוהב את האווירה ופשוט havin' a good time בספורט ובכללי, ובתאכלס - התוצאות ממש לא פחות טובות מאשר בזמנים שהייתי עוד ילד אובססיבי שרק גילה את הבודיבילדינג. כבר די הרבה זמן שאני מתאמן וחי את הספורט הזה בשיטות הכי ישנות והכי גולמיות וטהורות שיש ואני פשוט נהנה מזה, אני מתאמן במכון שאני ואבא חורג שלי בנינו בעצמנו עם מלא ציוד חופשי ושלל דברים כבדים בלי להשלות את עצמי שאני כביכול "בודיבילדר". אנשים חזקים עם גוף אצילי לא התחילו להתקיים בסביבה אורבנית במאה ה20. תהיו בטוחים שיש אנשים שאין להם מושג תוספי מזון מהם, שבחיים לא ראו חדר כושר מודרני ולא קראו שום מאמר בישראלבודי או אתר פלצני כזה או אחר - והם חזקים יותר מכל הקרקס שהולך היום בחדרי הכושר מסביב, שכולל גם את חברי הפורום הזה.
אני חשב שכדאי שתזכר באיזה פורום אתה נמצא ואיזה אנשים היו איתך בהתחלה שעכשיו אתה מזלזל בהם וקורה להם חברי קרקס....
אין שום דבר שתוכל לומר שיהיה נחרץ משום שמדובר בדעתך האישית בלבד-אז אני מציע לך להיות פחות נחרץ בדעותייך
ובמיוחד ובמיוחד להרגע עם הדיבור שלך על אנשים אחרים ותחומי ספורט אחרים

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-09-10, 14:30   #47
Mr_Nos
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122 צפה בהודעה
גם לנשום את הפיח באויר לא בריא
Mr_Nos מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 20-09-10, 14:52   #48
OmriS
חבר פעיל

חדר כושר: Home Sweet Home
שלח הודעה דרך MSN אל OmriS

נחמד כל הרעיונות שאתה חושב עליהם ומאמין בהם אבל כמו שאמרתה אתה קודם כל בן-אדם ואחרי זה ספורטאי, אז תמיד תזכור שבן-אדם אמיתי יודע לתת כבוד לאנשים שמסביבו.
OmriS מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-10, 00:21   #49
LIBRA
חבר פעיל

נראה מעולה
LIBRA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-10, 00:33   #50
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

anthon is the man, he is huge!
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-09-10, 00:34   #51
Homie
השמן מהקרוספיט

כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
בדוק תכבד של קולמן גאי קאטלר או כל מי שמזריק סטארואידים.. אל תהיה טיפש ואל תשחק אותה ראש קטן.. אתה יודע סטארואידים מזיק לגוף ואם הם לא היו מזיקים לגוף כולם היו מזריקים סטארואידים..
לא צריך להיות פרופסור כדי לראות שהבן אדם בעל אחוז שומן גבוהה גם בלי בדיקה מדוייקת.. בן אדם שמן יש לו לחץ דם גבוהה... תפסיק להתחכם ולחשוב שלהיות שמן זה בריא
אני אנורקס חלש ומקנא?
ראית אותי פעם שאתה אומר שאני אנורקס?
אתה יודע מה אני מרים שאתה אומר שאני חלש?
על סמך מה אתה אומר שאני מקנא?
תשמע מאחד כמוך אני מצפה לאינטיליגנציה קצת יותר גבוהה....
WTF?! ma a kesher? ata yeled ben 2?
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat

מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט

הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-09-10, 08:11   #52
Judge
חבר מתחיל

חוץ מפרצוף כועס, אין שום דבר מרשים בגוף שלך.
במיוחד לא שרירים.

1 מתוך 10

השופט
Judge מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-09-10, 10:56   #53
dethMAN
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח

הסמל האישי שלdethMAN

עוסק ב:: אזרח :)

איכשהו תמיד, אבל תמיד בנושאים שאתה פותח יש ריבים ולכלוכים...
מעניין... קצת לחשוב לפני שאתה כותב משהו לא יזיק מר אנטון.
ישן 22-09-10, 16:02   #54
יונתן מהמעלית
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1 צפה בהודעה
אני אישית שונא בודיבילדינג, שונא את מה שהוא ונציגיו מייצגים, שונא את מה שהוא עושה ללא מעט אנשים - פיזית ונפשית, שונא את הטווסים הרבים שעוסקים בו ואת מה שהם מנסים לשדר, שונא את חבורת הגייז שעולים לבמות מגולחי בית שחי וחזה עם חוטיני ופותחים רגליים לקהל ובתאכלס הגוף שלהם לא ממש בליגת הפונקציונליות של שחקני פוטבול או פאוורליפטרים ממכללה אנונימית כלשהי, שונא את כל ההייפ המוגזם סביב תוספי מזון ופרטים טפלים לגמרי - במיוחד אצל מתחילים שחושבים שאם הם יאכלו כל 3 שעות ויתאמנו בתכנית א' ולא ב' הם ייראו כמו רוני קולמן תוך חודש. אני לא שונא את זה סתם, אני שונא את זה אחרי שהכרתי את זה מאד לעומק. הרבה אנשים שאני מכיר שנים כבר שקעו כל כך עמוק בתוך הרבה מהמאפיינים הנ"ל שהם הפכו למעין דמויות שהן קודם כל בודיבילדרים (בעיקר בראש שלהם) ורק אחרי זה בני אדם. וזה עצוב, כי רוב הסיכויים שאף אחד מאיתנו לא ידרוך על במת האולימפיה וכנראה גם לא על במת מר ישראל. אז תאמין לי שאני לא זה שמשלה את עצמי. אני עברתי את זה והיום אני צוחק על איך שהייתי בגיל 17-18 ועל איך ההשקפות שלי בכל הנושא הזה אז. כן, זה תחום שסוג של מכניס אותך לאיזשהו עולם קסום מהאגדות, כולם עוברים את זה, אבל העיקר לצאת מזה בזמן. לרוב זה פשוט הרצון לחזור להיות קודם כל בן אדם ורק אז ספורטאי, לעסוק בעוד תחומים ולהנות מהחיים, לפעמים זו המציאות שמעמידה אותך על הרגליים ומוציאה אותך מהראש של הילד החולמני. אני בתאכלס מתאמן כי אני אוהב את זה מכל הלב, אני אוהב את איך שאני מתאמן, אוהב להרגיש חזק, אוהב את האווירה ופשוט havin' a good time בספורט ובכללי, ובתאכלס - התוצאות ממש לא פחות טובות מאשר בזמנים שהייתי עוד ילד אובססיבי שרק גילה את הבודיבילדינג. כבר די הרבה זמן שאני מתאמן וחי את הספורט הזה בשיטות הכי ישנות והכי גולמיות וטהורות שיש ואני פשוט נהנה מזה, אני מתאמן במכון שאני ואבא חורג שלי בנינו בעצמנו עם מלא ציוד חופשי ושלל דברים כבדים בלי להשלות את עצמי שאני כביכול "בודיבילדר". אנשים חזקים עם גוף אצילי לא התחילו להתקיים בסביבה אורבנית במאה ה20. תהיו בטוחים שיש אנשים שאין להם מושג תוספי מזון מהם, שבחיים לא ראו חדר כושר מודרני ולא קראו שום מאמר בישראלבודי או אתר פלצני כזה או אחר - והם חזקים יותר מכל הקרקס שהולך היום בחדרי הכושר מסביב, שכולל גם את חברי הפורום הזה.
עם נוותר על כמה מהשורות הראשונות ואיזה שורה אחת מהסוף
אפשר להגיד שאני ממש מסכים איתך

"מתחילים שחושבים שאם הם יאכלו כל 3 שעות ויתאמנו בתכנית א' ולא ב' הם ייראו כמו רוני קולמן תוך חודש" כל כך נכון

"לרוב זה פשוט הרצון לחזור להיות קודם כל בן אדם ורק אז ספורטאי, לעסוק בעוד תחומים ולהנות מהחיים,"

העיקר לעשות מה שאוהבים איך שאוהבים ולהנות מזה!
התוצאות יגיעו בהתאם
וכל עוד זה פועל עליך אז מה זה משנה איך אחרים רואים את זה

יונתן מהמעלית מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-09-10, 18:06   #55
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

אנטון, ברוך השב קודם כול !
לגבי מה שאמרת, אני ממש לא מסכים איתך.

אתה שונא את מה שבודיבילדינג עושה פיזית ונפשית ?! ז"א אתה שונא את זה שאנשים משקיעים בגוף שלהם בגלל שהמראה שלהם חשוב להם ?

אנשים שעולים לבמה והגוף שלהם לא בליגת הפונקציאונליות - אתה רציני כשאתה אומר את זה ?! על מה לעזאזל אתה מדבר ? אתה רוצה ששחקני פוטבול ופווארליפטרים יעלו לבמה להציג שומן ? למה התכוונת כשרשמת את השטות הזאת ? על במה של תחרות בודיבילדינג אתה לא צריך את הפונקציאונליות של שחקני פוטבול כי בודיבילדינג ופוטבול הם ענפים שונים, אתה לא חושב כך ?

יש כמה התרונות בלאכול כול 3 שעות ואם זה לא ניתן להתווכח, ההתרון העיקרי לדעתי הוא זה שאין צורך לדחוף כמויות מסחריות של מזון בכול ארוחה, אפשר לקום אחרי כול ארוחה מהשולחן בלי הרגשה של כובד בבטן !

לגבי זה שבודיבילדינג הופך אותך לחיה, אני חייב להגיד שאני מכיר שחקני טניס וכדורגל שהם קודם ספורטאים ואז בני אדם, אפילו היתי אומר רק ספורטאים ובכלל לא בני אדם.

יש מצב שאתה פשוט התבאסת מבודיבילדינג בגלל שלא כל כך הלך לך, והתוצאות לא סיפקו אותך מספיק, לכן התיאשת החלטת לחתוך לכיוון אחר ולנסות את עצמך בפווטרליפטינג ? ואני לא יהיה מופתע בכלל אם שנה הבאה תפתח נושא בפורום תחת כותרת "אני שונא פווארליפטינג - אמן שיחלידו כול המוטות והדאמבלים" ותעבור ל sumo ......

ועכשיו סתם שאלה שמאוד מעניינת כניראה לא רק אותי, אתה במקרה שונא גם מצלמות ? או שאתה שונא את הצלם ? למה אתה כל כך עצבני בכול תמונה שלך ? אולי אתה מנסה להפחיד את חברי הפורום ?
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-09-10, 20:14   #56
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodybuilder צפה בהודעה
אנשים שעולים לבמה והגוף שלהם לא בליגת הפונקציאונליות - אתה רציני כשאתה אומר את זה ?! על מה לעזאזל אתה מדבר ? אתה רוצה ששחקני פוטבול ופווארליפטרים יעלו לבמה להציג שומן ? למה התכוונת כשרשמת את השטות הזאת ? על במה של תחרות בודיבילדינג אתה לא צריך את הפונקציאונליות של שחקני פוטבול כי בודיבילדינג ופוטבול הם ענפים שונים, אתה לא חושב כך

מסכים, חושב כך - ובגלל זה נשבר לי מבודיבילדינג. הוא עיוות לי את זווית הראיה בנוגע לספורט ומזל שזה כבר מאחוריי.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-09-10, 21:39   #57
TUXLIGHT
חבר פעיל

אני אל ממש קשור לנושא אבל פאק!
אתם מוכנים לרגע אחד.. לצאת מהסרט המטומטם שאתם חיים בו שפאוורליפטינג = שומן ?..
רק לרגע אחד לזנוח את הרעיון המופרח והלא נכון הזה
זה שבישבילכם פאוורליפטרים זה רק מי ששוקל 110 קילו ומעלה [הקטגוריה העליונה] זה דבר מטומטם לחשוב...
כי כשאתה מתחרה בכזאת קטגוריה.. לא משמ אכפת לך מאחוז השומן שלך
אבל קחו פאוורליפטרים שמתחרים בקטגוריות סגורות משקל
נגיד עד 90.. עד 100 עד 110

הם מאסיבייןם בטירוף! וממש ממש לא על אחוזי שומןם גבוהים כי האחוז שומן אל עוזר להם בתחרות....
חבל להם לבזבז קילוגרים על משקל שלא מועיל להם..

הנה כמה שמנים....

http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=Oo1tU1YqPp0

קירק שמן נכון?

http://www.youtube.com/watch?v=http://www.youtube.com/watch?v=sW2fd7PeKR0

Uיש עוד המון דוגמאות.. אלה פשוט כמה מפורסמים שכנראה תכירו גם מי שלא משמ מתעסק בתחום

פשוט צאו מהסרט שפאוורליפטינג = שומן.. כי זה לא... ואולי אפילו להפך בתוכניות ליניאריות עצימות ותזונה מחושבת [לא מבחינת לאכול א1ף עם ע1רז כל היום] אלה מבחינת הכנסה קלורית חיובית סבירה +500 מעל ההתחזוקה+הוצאה קלורית של אימון [עלייה של 2 קילו בחודש~]

לרב תיהיה יותר נקייה מאשר אימונים אחרים ופחות עצימים
ישן 22-09-10, 22:55   #58
OmriS
חבר פעיל

אני חושב שלא הבנתה את צורת החשיבה של האנשים כאן.
הם מתכוונים(שוב לפי דעתי) שבפאוורליפטים אתה מעמיס הרבה פחמימות, לכן אתה משמין ובסופו של דבר אתה מתעצל גם להוריד את אחוזי השומן כי התחרות לא דורשת ממך את זה(יש עוד סיבות כמובן), זה לא יפגע בניקוד שלך כי בניגוד לבאדיבילדינג לא בודקים את הגוף שלך - אם הוא חטוב או לא, אלה כמה אתה מרים בסה"כ.
ישן 22-09-10, 23:03   #59
TUXLIGHT
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omris צפה בהודעה
אני חושב שלא הבנתה את צורת החשיבה של האנשים כאן.
הם מתכוונים(שוב לפי דעתי) שבפאוורליפטים אתה מעמיס הרבה פחמימות, לכן אתה משמין ובסופו של דבר אתה מתעצל גם להוריד את אחוזי השומן כי התחרות לא דורשת ממך את זה(יש עוד סיבות כמובן), זה לא יפגע בניקוד שלך כי בניגוד לבאדיבילדינג לא בודקים את הגוף שלך - אם הוא חטוב או לא, אלה כמה אתה מרים בסה"כ.
בדיקו על זה דיברתי.. אם היית מתעמק וקורא שבקטגוריות עד משקל כלשהו ולא קטגוריה פתוחה 110+
אין כמעט אף אחד שמן...
כי כשצריך להכנס לקטגוריית משקל 25 אחוז שומן לא עוזר לך ..
כשאין קטגוריית שמקל 110+ אז לא אכפת לך להיות 25 % כי גם ככה אין משקל שיא

אבל לדוגמא קטגוריה עד 100 קילו...
בתחרויות רציניות לא תמצא הרבה חברה עם אחוז שומן גבוה..
ישן 22-09-10, 23:12   #60
OmriS
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tuxlight צפה בהודעה
בדיקו על זה דיברתי.. אם היית מתעמק וקורא שבקטגוריות עד משקל כלשהו ולא קטגוריה פתוחה 110+
אין כמעט אף אחד שמן...
כי כשצריך להכנס לקטגוריית משקל 25 אחוז שומן לא עוזר לך ..
כשאין קטגוריית שמקל 110+ אז לא אכפת לך להיות 25 % כי גם ככה אין משקל שיא

אבל לדוגמא קטגוריה עד 100 קילו...
בתחרויות רציניות לא תמצא הרבה חברה עם אחוז שומן גבוה..
חחח צודק משום מה דילגתי על המשפט האחד לפני אחרון, אין לי מושג למה אבל תוך כדי קריאה הוא נעלם לי מהעניים.
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא