|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
כללי:: דנידין
עוסק ב:: לימודים :)
חדר כושר: "מכבי"
|
![]() מכירים את זה שמתאמניםאח מרוב הצעקות והקושי שוכחים כמה חזרות נשארו לכם? חח
![]() |
#63 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() מכירים את זה שאממ אתה קמים בבוקר ומחילים לשחק עם הzרם של הפיפי יענו מכוונים על הכחול הזה שמוציא צבע ? Xd
או שזה רק אני ? ![]() ![]()
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() ציטוט:
מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב חושבים שאתה מכירים מישהו שבא מולכם עושים לו שלום ואז מתברר שזה לא הוא .. אז אתם ממשיכים ומדברים כיאילו למישהו מאחוריו חחחחחחחחחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() מכירים את זה שיש לכם מבחן וערב (12 בלילה זה ערב כן?) לפני המבחן אתם יושבים עם החומר פתוח מלכם מונח של השולחן של המחשב
ואתם אומרים לעצמכם אני יכנס רגע לאינטרנט ואז יתחיל ללמוד ובסוף קורה שאתם מוצאים את עצמם ערים כשכל הבית ישן ואתם יושבים על ההמחשב עם כל החומר פתוח לידכם במקום להתחיל ללמוד אתם סתם גולשים באינטרנט מכירים את זה? זה קורה לי ממש עכשיו
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() מכירים את זה שכשקורה לכם משהו כזה שכולם מכירים ורגילים אליו, אתם מתים לפתוח אשכול של מכירים את זה ושכולם יזדהו איתכם וזה לא יוצא לפועל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() אה ועוד משהו מכירים את זה שהולך לכם קטלני במבחן רשמתם הכל השוותם עם הילד עם הציונים הכי טובים בכיתה וכתבם בול כמוהו.
וכשאתם מקבלים את המבחן רואים 63 ואומרים לעצמכם בטח המורה לא אוהבת את הכתב שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מכירים ת זה שיום אחרי המבחן בספרות (כן, רק בספרות זה יכול לקרות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() קרה לי היום! =[
מכירים את זה שאתם חולמים על מזה כוסית רצחח מתמזמזים איתה והכל ואז מגיעים לחלק הטוב ופתאום! גלינג גלינג גלינג השעון הנעורר המיזדיין מעיר אותכם! פאקקקקקקקק |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() מכירים את זה שאתם מרימים משהו או הולכים ברחוב ופתאום מקבלים מכה קטנה כזאת בראש ומרגישים כמו אהבלים ואז אתם מסתכלים עם העיניים לצדדים ומחפשים אם מישהו ראה את זה?
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() מכירים את זה שאתם באמצע שפשוף ובדיוק כשאתם עומדים לגמור נשמעת דפיקה בדלת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() מכירים את זה שאתם עומדים להתקלח ולא משנה כמה פיפי יהיה לכם בסוף אתם לא תעשו באסלה אלה במקלחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מכירים את הזקנים האלה במכון כושר שמתחילים לשרוק במקלחות ואז את מתחילים להחזיר להם בשירוקות ונוצרת סינפוניה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תרשו לי להעתיק משחק חסון:
מכירים את זה שאתם מביאים ביד ואין לכם איפה לנגב, אז אתם מנגבים בחומוס?
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב היית רושם את זה ככה יותר מצחיק "מכירים את זה שאתם עם כוסית על מתחרמנים מתמזמזים אבל שמגיעים לחלק הטוב פתאום.. השעון המעורר מצלצל?" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() מכירים את זה שאתם עומדים להירדם ואתם חולמים שאתם רצים נופלים ופתאום הגוף רועד כזה כאילו קיבל מכה ואתם מתעוררים??
Slim Shady..עברת טסט כבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מכירים את זה שתפוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחח כל שיעור אני עושה את זה למורה נהיגה שלי
![]() |
![]() |
#79 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מכירים את זה שאין מה לראות בטלויזיה כמה שעות טובות ואז דווקא שיש משהו מעניין אתם שמים לב שבמקביל יש עוד משהו שחיכיתם לו כל השבוע?
כל הפרק אתם מזפזפים רואים 2 סדרות במקביל ולא מבינים כלום משניהן
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() מכירים את זה שיש לכם ז.ב.ב.ר (זיקפת בוקר בלתי רצויה) ואז אמא/ אבא/ מישהו בא להעיר אותכם ומעיף את השמיכה מעליכם ואתה מתקפל לצורת בוטן שלא ישים לב חחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|