|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
ועכשיו בכנות:
זאת התוכנית הכי מבזה על פני האדמות, תוכנית מגעילה, איך הסגן אלוף הזה חושב שהוא בן אדם מוסרי אני לא מבין, ואני לא נותן לתוכנית הזאת יותר משבועיים. בושה לפרסם דבר כזה לדעתי, תכלס צריך להחרים את ערוץ 2. ילדים עכשיו שרואים את התוכנית הזאת מה הם יחשבו? שזה בסדר ומוסרי לבגוד בנשים שלהם? לזיין מהצד? כסף זה לא הכל בחיים, וזה רק מעיד על התת רמה של אלה שהשתתפו בתוכנית הזאת. מה יהיה עוד כמה שנים אם נמשיך כך? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
ת'כלס אבל תוכנית מגעילה.הם רוצים להחזיר את הצופים כי ערוץ 10 גנס להם אם ההישרדות.
לוקחים את האנשים הכי מסריחים בעולם והם אומרים הכול בפנים וסתם בשביל רייטינג וכסף איכס.צריך להחרים אותם. עלק הוא חושב שהוא אדם מוסרי פחחחחחחחח. וכמו טמבלים הוא אומר שהוא בגד באשתו והוא צדק והקהל והמשפחה שלו כמו דפוקים מוחאים לו כפיים. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
תסלח לי אדוני אבל אם ילדים יחשבו שזה בסדר ומוסרי לבגוד בנשים שלהם כי אנשים אחרים עושים זאת, אז יש להם בעיה.
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
תכלס מה הקהל מוחא לו כפיים על זה? במקום הבת שלו הייתי מוריד לו ראסיה...
ערוץ 2 עשו ת'טעות של החיים שלהם וחבל. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
מה אכפת לך?? מה אתה כתב ביקורות שמן ומיוזע עם זין קטן שחושב שלכולם מעניין מה הוא רושם??? תוכנית מצחיקה וכל מי שמדבר עליה רע עדיין רואה אותה אז מספיק עם הצביעות כל עוד אתה נהנה ממנה שתוק ותן לחיות יאללה על תהיה לי כמו הפעילים האלה שעושים הפגנות על שטויות חלאס דחילראבק תנו לחיות
|
|
|
#6 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
ד"א עברתי טסט לפני חודש אחרי 4327687 שנות אור של נהיגה... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() ![]() ![]() חשבתי אתה עם כבר נהג ותיק
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר פעיל
|
תן לי להזכיר לך אדוני, שילדים זה ילדים והם עדיין מושפעים מהסביבה וממה שהם רואים.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר פעיל
|
כשהם יתבגרו הם יתפכחו.
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
הבעיה, שיש כאלה שלא יתפכחו. (וכל הזין להם אמרתי כבר?)
אבל לא משנה תכלס תוכנית מעפנה... מכל הכיוונים, מה קרה נגמרו התוכניות? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
התוכנית באמת רעה. אבל פלישה לחיים אישיים = רייטינג.
|
|
|
|
#13 |
|
|
האם כול הסודות האלה שאנשים שם גילו שווים 50 אלף שקל? אני די בטוח שלא.
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
|
חחחחחחחח גדול דוד...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
אם אני זוכר נכון פוליגרף לא כביל בבית משפט. זה כנראה אומר משהו.
|
|
|
#16 |
|
חבר פעיל
|
*קביל
וזה כי הוא לא מדויק ב-100 אחוז.
|
|
|
#17 |
|
חבר פעיל
|
אפשר לרמות אותו..יש שיטה כי זה באמת עובד על לחץ דם וכל השטויות האלה..
פשוט תריך לגרום לגירוי חזק וגבוהה שיהיה בכל תשובה..גם אמת וגם שקר ואז נראה שאתה תמיד דובר אמת/שקר ונגיד יראו שבשאלות שך שם וכאלה אתה נלחץ ויראו אותו לחץ בכל שאלה אז זה יחשב כאמת אני חושב הרעיון הוא לשים נעץ מתחת לאגודל ברגל ובכל תשובה ללחוץ קצת.. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
חבר פעיל
|
ראיתי אושן 13 אבל לא זכור לי שהיה קטע כזה..יש לי חבר שאמא שלו חוקרת פרטית והיא מתעסקת בכל זה ועושה בדיקות פוליגרף ככה שהיא כנראה יודעת...
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
חבר פעיל
|
איך רואים שאתם צעירים..
שכחתם את התוכנית שהייתה בזמנו עם קיציס ופרידמן שגם היה קטע כזה של פוליגרף בסוף עם שאלות מביכות ? ד"א, אל תחיו בסרט שיקחו ילד בן 20. מה כבר יש לך לגלות לעולם? שאוננת בצבא ? שבגדת בחברה שלך שהיית איתה חצי שנה בגיל 16 ?
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|