|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ח"ח שזה יכול להיות חסר חיים חסר חברים חרא חרא מלא דברים ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) גלעד מת עלייך..קבל במוניטין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס, הלג בעומר שלי היה טוב, מעניין, מגוון אבל היה יכול להיות יותר טוב.
אני חושב שאני תקוע בין הקטע של הלעשות שטויות, לקטע של לשבת כמו בנאדם בוגר לחלוטין ולהינות ממדורה מצומצמת. המממ.. הערב התחיל בקרבות נפצים ענקיים (חבר שלי קיבל סופר טייגר בקרסול ירד לו פול דם אבל הוא שרד גם בלי ללכת לאמבולנס חח.. האנשים שעשינו איתם קרב (אני לא דרך אגב, לא בזבזתי אגורה על נפצים) היו חברים שלנו קצת יותר גדולים ככה 16-17, אבל כולם שם חברים שלנו אז זה היה רגוע חח. המשיך לזה שכמה ידידות הכי טובות שלי באו, חבר שלי התחיל עם הבחורה שלי. אז הלכנו לשתות קצת, לא משו רציני ככה 6-7 כוסיות מוקפצות (טקילה + ספרייט בכוס הקפצה) וחזרנו עם ראש למדורה. ואז התחילו הבשרים, לבבות פרגיות המבורגרים ומה לא, אכלתי לא יותר מדי. הייתי עם ילדה לקראת הבוקר. לא משו רציני... נרגילה הייתה איתנו לאורך כל הדרך, אין כמוה. סה"כ היה הכל מהכל, ראיתי והייתי עם מלא אנשים שאני אוהב ומכיר, היו בנות, המון צחוקים, אש טובה, בשרים טובים, שתייה טובה, ראש טוב. נרגילה מצוינת והכי חשוב >> חברים טובים. מקווה ששנה הבאה יהיה לי בנזונה ולא רק נחמד פלוס.
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
![]() לפחות מישהו כאן לא אכל יותר מדי ![]() רגע יש לך בחורה ומצד שני היית עם מישהי לקראת הבוקר? ![]() אוי וואי ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פיי חפרתי. בקיצור, היא הבחורה שלי no matter what אבל זה לא מונע ממני להיות עם אחרות ממש לא. אני גם לא מנסה לגרום לה לקנא או משו.. פשוט יש לנו משו שתמיד יהיה שלנו. חבר טוב מאוד שלי נדלק עלייה חזק.. והוא אחד שמשיג בנות כמו כלום.. אבל נחשו מה? אני בעצמי הבאתי לה את האיסיקיו שלו.
![]() |
![]() |
#87 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני שבור מאהבה כבר אין לי כוח :cry_1: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני פאקינג בת 14-15=\ חוץ מזה האימונים לוקחים לי את כל הזמן והמחשבות, אין לי זמן לזה ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עשיתי העמסת פחמימות של ארבעה ימים!!!!!!! הייתי בחו"ל במלון חמישה כוכבים הכול כלול דה לוקס, שישים קינוחים שונים בכל ארוחה, אכלתי כמו גדוד של גולני, חירבנתי כמו עדר פרות וישנתי כמו דוב. אני חושב שהורדתי ביום יותר משאני מוריד בשבועיים בחיטוב המזויין הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (חזרה לקוטג' 0.5% שלי. כוסעומו.). |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נוסעת לאילת פעם ראשונה בחיים חח!! זו פעם ראשונה שאשן במלון D: יהיה שם אפילו אוכל ![]()
![]() |
![]() |
#91 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() היה אחלה ,היתי מסטול רצח .
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נזרקתי על החוף עד אור הבוקר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() הדבר הכי כיף שקייםםם ועוד באילת בכלללל כמה שטויות אני עושה שם את בוכה מצחוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
הושעה
|
![]() וווה, הייתי באילת נראה לי בכל מלון אפשרי מהטובים...
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#99 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אל תלכי לכל הדברים המפגרים(IMAX ועיר המלאכים וכל זה) פשוט תלכי לים ותהני ותבלי במלון חוץ מזה לא יהיה לך יותר מדי מה לעשות אהה ותבואי לעשות אימון בקלאב הוטל נעשה אימון משותף ![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|