|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() סעמעמק מה דן יורד מהעמודי עץ רק בשביל שוקולד אני ישים לו סטירה מה הוא חושב שהוא עולה ויורד כמו אפס...
חחח אני מת שקפון יזיין את נועם באי המתים, יום שבת נראה פרק רוצחני, למרות שידוע שנועם ינצח.. ואותי מאוד מעניין את מי ידיחו, נראה לי שחר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() את העצומה אני מכיר.
ולגבי דן לא היה לו כח יותר להשאר אפשר להבין אותו,זין שלי שהבנות שעתיים על העמוד!! כמו שאמרו במשימה ששבט הגברים התחרו אמרו עלק שמושיק ונועם נשארו שעתיים וחצי עם העצים במשקל 60 קילו ובאחת הכתבות אמרו שהם היו שעה וחצי ולא שעתיים וחצי. לדעתי דן ישאר במשחק ואם הוא יעוף,הוא יעיף את נועם מאי המתים ויקח ת'תחרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עוברת שניה וחצי-אלה אומרים לאחר שעה וחצי יאללה די לזלזל בתבונה של הצופים זה מעצבן לאללה אבל עדיין כיף לראות את התכנית הזאת.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זדה שכיף לראות ת'תכונית זה משהו אחר וד''א איזה חרטא היה עם משה שבתחילת המשימה הוא היה ללא תחשבות ורק באמצע המשימה שמו לו עוד פאק של העריכה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() חחחחח נועם השתגע עם כל השעמום
בנה כיסא תחפושת שרביט :|
![]() |
#7 |
|
![]() מי אמר ששחר תזכה במשימה?
למה לא מרינה?
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן גם אני חשבתי על עניין שנועם יפסיד באי המתים.
אני מאמין שאם דן יודח איכשהו והוא ילך עם נועם לדו קרב דן יקח,מפני שנועם,כבר חלש ועייף ודן יותר רענן |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאם עידן ינצח נועם יבוא לחבר המושבעים וגיא זוארץ יגלה למתמודדים על אי המתים ועל ההזדמנות הנוספת שיש להם אחרי שהם מודחים והוא יספר שנועם שרד שם לבד 3 שבועות
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תיראו, עם כל הכבוד לתוכנית, היא לא מתיימרת להיות "טיבעית"
זה טלוויזיה, זה בידור, זה בשביל הכסף שלהם, וזה אומר ש -> דן לא יעוף ונועם לא יעוף, למה? כי אנשים פשוט יפסיקו לצפות בתוכניות.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע שדן פרש ממשימת החסינות היה כזה מבויים,פתאום דן נשבר לטובת איזה כוס קולה שהרי הוא חייב את החסינות הזאת אחרת זה די שקוף שיעיפו אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ראיתם מה יעל אכלה? אוף אני עלייה! הייתי יורד מקפיצת ראש מהעמוד בשביל דבר כזה!! סטיק אנטריקוט עם בצל מטוגן ופירה ו... יאללה!! היו צריכים להביא את זה למשימה עם העמוד..
ודן לא יעוף.. וגם לא נועם... אין מצב שנועם עף... ודן גם כן... שחר תעוף אלא אם כן היא תיזכה בחסינות... שאלה: מי הפייבוריט שלכם? בכללי ומטאיינו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני בעד נועם ובשבט טאיינו בעד יעל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נועם מגיע לו למה הוא ררררררר'ואיי.. ![]() דן שפיץ אחושילינג אבל לא יודע למה אני לא אוהב אותו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() דן המועדף שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דמיינו את לוליק בהשרדות, היה טורף את הצלם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() דן הפייסוריט שלי מהרגע שהתחלתי לראות
את גיא ואת עידן סתם הערכתי בתור בני אדם, אבל דן הוא הפייבוריט.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והוא איכזב על איך שהוא ויתר לעקומה השאנטית הזאת
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט: