|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יכול להיות.
זה לא כל כך מעניין אותי גם ככה התכוונתי שכלום לא זז מתחת ל300 גרם חלבון מבחינת משקלי עבודה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה לא הראשון שתומך בחלבון כמקור העיקרי של קלוריות ,דנטה של dc אומר את זה כבר שנים ותאכלס הגוף ממיר חלבון לגליקוגן בתהליך של גלוקוניאוגינזה בסביבה דלת פחיממה אז לא אמור להיות מחסור אמיתי באנרגיה עם הקלוריות גבוהות מספיק.
![]() |
![]() |
#103 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אבל כן יש מחסור בארנק ;[
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כמו שפסיכולוג חייב לקחת טיפול כחלק מתהליך הסמכתו ואת האמת זה יכל גם לעזור לך גם בלהשיג לקוחות פרטיים. כשיודעים שמדובר לא סתם במאמן אלא ברמה תחרותית אני בטוח שהפסדנו מתחרה בענף אבל קיבלנו מאמן עוד יותר טוב בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מתעניין בזה גם.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() וואי אנשים פה כל כך קוקסינלים...
מה הקשר ריפטו וss ומה הקשר אנשים עם 800 בנצ' פרס ל26 חזרות? כל בן אדם באינטרנט חשוף לביקורת גם אם הוא לא עובר אתכם בבנצ' פרס. לא סתם התחילה הבדיחה של יוסי יד 50, כי לא כל מי שגדול יותר מבין יותר (ואני לא מדבר פה ספציפית על אף אחד, כדי שלא תעלבו). אימונים זה לא שכונה, גם מאחורי זה יש מדע כמו שמאחורי התרופות שהרופאים דוחפים לכם (חוץ מהאלה של הכולסטרול) יש מדע. תפסיקו לקטול כל בן אדם שאמר את צמד המילים starting strength בחיים שלו, אני מתאמן בתכנית בסגנון וגדלתי בכמה חודשים מה שאנשים עשו בשנה, זה שאתם מוצאים אנשים בגוגל שעשו ss וגדלו זה על הזין שלי. אף אחד לא מכריח אותכם להתאמן בתכניות כאלה או אחרות, מציעים לכם ואתם יכולים להסכים או לשים זין, זה לא מעניין אף אחד, את התוצאות כל אחד יראה בעצמו. לא יודע איך פותח הדיון מתאמן, אבל מה נפלתם עליו שהוא זוכר את זה בראש? אחרי חודש במכון זכרתי את התכנית שלי בעל פה וכמה משקל בדיוק אני צריך להעלות כל אימון בכל תרגיל :|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
למרות שאני לאחרונה משתמש בגישה קצת יותר עתירת פחמימות וזה גם נותן תוצאות שחבל על הזמן ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Banned
|
![]() ואו ממש אודטה נהיה פה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת-בנט אובר רו סרטון חדש שלי מהיום אשמח לביקורת. | The-One | אימונים | 12 | 06-05-09 03:01 |
לחיצת חזה 170 קילו 3 חזרות ....(סרטון) | RAZ55 | גלריות הגולשים | 35 | 04-10-08 17:41 |
סרטון של לחיצת חזה ויד קדמית | StaSus | גלריות הגולשים | 130 | 19-04-07 16:00 |