|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
תנעלו את הנושא הזה, אין לי כוח לשמוע בני סלע יותר.......................................
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
שני סלע לא כל כך חולה נפש הוא מודע למעשיו תראו את הסירטון הבא ותבינו http://news.walla.co.il/?w=//1022914
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל ראשי
|
יופי , מצויין, עוד סיבה לתלות, עכשיו זאת הוכחה שהוא שפוי ולא חולה נפש, אז אין בעיה להוציא אותו להורג.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
|
ציטוט:
חחחחחחחחחח מחפש תירוצים שיקלו עליו בעונש שישרפו ת'בן :):):):) הזה טוב מאוד שהעלתה את הכתבה הזאת אחי הוכחה לכל אלו שמחרמים על "סלעל'ה" שהוא לא חולה נפש כמו שהוא ניראי הוא בן אדם חרא אם אופי רע!!! |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל ראשי
|
הכי מצחיק אותי זה כמה התקשורת צבועה, היא עושה הכל בשביל הרייטינג!
לפני שתפסו אותו התייחסו אליו בן אדם הכי מסוכן בכל העולם , 24 שעות הפעילו כתבים וכל זה כדי לתעד את החיפוש שלו, אבל אחרי שתפסו אותו, הם הבינו שהחגיגה לא חייבת להסתיים שם,אז מה הם עשו? הפכו אותו עכשיו לקדוש מעונה! עשו תוכנית שלמה על כמה בני סלע מסכן והמשטרה רעה! וראיינו איזה אחת שהיתה ידידה של בני סלע, תקלטו מה היא אמרה אני מצטט "הוא היה מגנט לבחורות כשהוא היה צעיר" :cry_1: |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל ראשי
|
ד"ר משה בירגר, מנהל השירות הפסיכיאטרי בשירות בתי הסוהר, מסביר ל-ynet מדוע בני סלע לא טופל: "ההפרעה שסלע סובל ממנה היא סדיזם מיני - סטייה מינית שבה התוקף מפיק הנאה לא מעצם הפורקן המיני, אלא מהתעללות פיזית או מינית ומהכנעת הקורבן. במקרה כזה, גם סירוס כימי לא יהיה יעיל". למי שיפגוש בסלע הוא מייעץ לא להיות גיבור: "הוא אדם חזק, מסוכן ומיואש"
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Banned
|
ציטוט:
בן אדם שהוא "מגנט בחורות" לא הופך להיות אנס לעומת זאת בן אדם נואש שאף פעם בחיים שלו לא ראה בחורה בחדר המיטות כן חושב על אונס ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
היית כבר משקיע
|
|
|
#11 | |
|
Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
מנהל ראשי
|
:):):):) בואנה הוא מכוער יותר מטרול! הוא יעשה שם רע לטרולים אתה יכול להאמין? הם יותר יפים ממנו!
וורקפט משחק ענק חבל לזהם אותו ככה... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Banned
|
ציטוט:
למעשה כל ווארקרפט שיצא לקח את התואר "משחק השנה" |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
יש אתה התמונה השוטר מחזיק את הראש שלו למעלה, שם הוא נראה כמו כמו גובלין
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
טוב עכשיו אני ידאג ששתיכם תקבלו באן סבבה ואני דומה לבני סלע?איפה הדמיון טוב יאלה סעו לי מהרשתית יזונות
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
אתה לא דומה לו בגרוש |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Banned
|
ציטוט:
אם מישהו מקלל שילך לחפש מי יזיין אותו ואני מקלל בחזרה בתקווה להצחיק כמה אנשים ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
פעם אחרונה שעצבנתי רוסי חטפתי אגרוף לפנים :):):):) |