|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יפה. מכיר את השואה? הרגע הצדקת אותה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
חבר פעיל
|
![]() Elevation, טעית בניסוח. הטענה שלך ביסודה היא נכונה, משום שהרג חיות למטרות זדוניות ואכזריות כפי שתואר בכתבה - ולא משנה אם מדובר בחתול, צב או חמור - זה פשע חמור ביותר!
מאידך, אני מסכים עם רוב האנשים פה על כך שלא הסברת את עצמך כמו שצריך. אתה טענת שיש כאן סוג של הצטדקות, מאחר ומדובר בחית מחמד, ומאידך ההשוואה שלך היתה מוטעת מיסודה כי שריפת חיה בעודה חיה ונושמת (ההשוואה לתילנדים) זה דבר נוראי ויש קונצנזוס מוחלט על כך שזה מעשה חולני שצריך לגנות בכול תוקף. אפילו אם לאחר מכן מתכוונים לאכול אותה. דבר שני, תפסיק לתקן פה כול בנאדם שני על שגיאות כתיב ( בכול זאת זה פורופ פיתוח גוף... חח סתם : ) ), מפני שיש משפט נכון שמסביר כי "מי שמתהדר בחוכמתו, טיפש הוא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא עדיף עולם אסטתי ויפה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
|
![]() ציטוט:
הסברתי את עצמי בצורה מושלמת, עומרי התלהם ואחריו העדר. עובדה שהמון הבינו כמו שצריך. ותיקנתי, אני חושב, פעמיים, אולי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() elevation, אולי מספיק להיות יפה נפש?
![]() |
#166 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
|
![]() ציטוט:
חחח, אני מזה לא, אני סתם בנאדם מיזנתרופ, האמת. פשוט הצחקתם אותי עם ה"איך אפשר לפגוע בחתול, אוי יו יו הזה", אז שמתי לכם מראה על הצביעות, זה הכול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
חבר פעיל
|
![]() מי שמשוויץ בזה שהוא כביכול חכם (= לתיקון שגיאות כתיב של אנשים בפורום בתדירות גבוהה), הוא בעצם טיפש.
זה שקילל אותך על מה שאמרת באמת הגזים מאד, אבל אתה לא יכול להתכחש לעובדה שהצטדקת מעשה של זריקת חיות בעודן חיות למדורת אש כאשר כתבת שלו היה מדובר בחיה אחרת, התגובות לא היו דומות. אמנם לא אמרת זאת במכוון, אך רמזת על כך בעקיפין. ושוב, כול עוד מדובר על זריקת חיות ( ולא משנה באיזו חיה מדובר) שהן חיות ונושמות אל תוך מדורת אש, מדובר במעשה זוועתי. נקודה. לכן, ההשוואה שלך לא היתה במקום. סוף הסיפור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Banned
|
![]() בשביל ליצור גן עדן בעולם צריך להשמיד הרבה דברים ואנשים(מכוערות נכים שמנים וכדומה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
זו גם דוגמא לטפל(ד"א כותבים עם ט' כמו שכתבתי מלכתחילה ולא עם ת') - במקום להתיחס לרצח אתה מתיחס לחיה שנרצחה, ולא על סוג החיה התלהמו, אלא על הרצח. אני בטוח שעומרי (עם כל אהבתו דווקא לחתולים) היה מתלהם גם אם היו רוצחים כך גרבילים. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הלוואי עליי את ההשפעה והכריזמה שהייתה לו, הייתי יוצר עולם מושלם, נקי, מי שמלכלך מוות עולם בלי אנשים שנראים כמו חולי כלבת, רק כוסיות, הייתי מגדל אצלי את משפחת החתולים, כלבים חמודים, סוסים.. אך איזה עולם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Banned
|
![]() איזו חפירה !!!!
![]() ![]() בישביל ליצור גן עדן צריך כזה דבר (לפחות גן עדן שלי) בר רפאלי וסנדי בר או 2 כוסיות אחרות שכל היום אפשר לנשנש אותם חדר כושר ברמה של גולד ג'ים תוספי מזון ותוספים אחרים ללא הגבלה^^ אוכל,WORLD OF WARCRAFT |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
בואנה הייתי מוריד לך דאמבל למוח אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
נגיד ואני מסכים איתך ואם כל מה שאמרת עכשיו.אני 100% בדעה שלך. עכשיו לפי דעתי אתה נראה "חולה כלבת" כמו שאמרת,אז אני ישרוף אותך וזהו..כי אני רוצה "עולם נקי"מה אתה אומר? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Banned
|
![]() הוא אומר שכל מי שמכוער צריך לשרוף אותו?זאת השקפה יפה מצדו אני יביא לו מישהו מכוער שיסדר לו תפנים קצת ניראה אם הוא ידבר ככה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חח ניט וולף , תזכיר לי מתי אהבתי את הפלסטינים?
נ.ב לנזרנוי היוגניסט , אם אתה משמיד את כל המכוערים בעולם מה הטעם להיות יפה?
![]() |
#178 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
תגיד מה אתה כותב עלי??? פעם אהבתי פלסטינים??? תביא לי ציטוט.
![]() |
![]() |
#180 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |