|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
אני מדבר לחזה עוף ולחביתה ובצל ירוק וכו'?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
יש סיר הפלאה
שבלי שמן אתה מכין עליו דברים וזה מעולה לא נדבק כלום |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
איך זה נקרא סיר הפלאה? מזה עשוי מטפלון ואיפה איפשר לרכוש את זה?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
סיר הפלא*, לא הפלאה.. מה יהיה
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מתחיל
|
חחחחחחחח
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 644
כללי:: shahar
גיל:: 22
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
את האמת היום בישלתי חזה עוף על המחבט בלי שום שמן רוטב או כול דבר אחר ככה כמו שזה וזה לא נדבק לא כלום !
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר מתחיל
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 22
גיל:: 31
עוסק ב:: מהנדס תוכנה
חדר כושר: Pure
|
משה, רק "הפלאה" הטריד אותך?
לא זה שהוא מנסה לטגן על "מחבט" טניס מטפלון?
__________________
My name is Inigo Montoya, you killed my father, prepare to die
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
אם אתה מיסתדר בלי שמן עדיף, אם בכל זאת נידבק יש ספריי שמן, אתה מרסס ממש גרם שמן וזהו.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
חזה עוף לא נדבק כי הוא מפריש נוזלים מעצמו והושמן שלו... בצל נראלי ידבק לא ניסתי אבל
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
חבר פעיל
|
יש לי פה מחבט טפלון שלא צריך שמן.
אותו טעם בדיוק בחביתה, אותו דבר בדיוק עם חזה עוף, אותו דבר בדיוק עם פנקייקים, אותו דבר עם כל דבר בעצם שאני מטגן. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Banned
|
למען הסדר הטוב - רושמים מחבת.
מחבט זה של בייסבול או טניס. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 9,084
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
יש ספריי שנקרא "פאם"
הוא מאוד מאוד מאוד דל בקלוריות (אפשר אפילו להשתמש בו לפני תחרות ממש עד השבועות האחרונים ) ספריי זריז על המחבת ושום דבר לא נדבק ,הכנתי דגים על מחבת טפלון בעזרת הספריי הזה והם לא נדבקו ,וכולכם יודעים כמה דגים זה בשר בעייתי לבישול.
__________________
![]() לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
ציטוט:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 9,084
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
תלוי בגודל המחבת ,אבל משהו כזה ,שנייה עד ל2 וחצי שניות ריסוס וזה מספיק
__________________
![]() לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א |
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
וואלה אני מדבר על מחבת בקוטר 20, ריסוס של 3 שניות אפילו לא הספיק לאיודע..
יכול להיות אני לא מרגיש תזמן נכון חח.. בכל מקרה, עד עכשיו הייתי עושה קציצות מבשר חזה עוף-חזה הודו-כתףבקר-פטרוזיליה-כוסברה-בצל-תבלינים טחון בתנור והיה יוצא יבש כזה וזה היה נהיה ממש ממש קטן בתנור כל הנוזלים יוצאים, היום עשיתי את זה על מחבת, וואלה יצד אחד הטעימים כמו על האש |
|
|
|
|
|
#17 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Mar 2007
הודעות: 9,084
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
אם יש לך מחבת סטייקים מומלץ לבשל בה ,גם בלי שמן לא נדבק לי שם כלום.
__________________
![]() לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א |
|
|
|
|
|
#18 |
|
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
וואלה? קציצות לא ידבקו? נשמע מוזר.. אני ינסה..
בכל אופן היה אחד הטעימים הקציצות בפיתה עם חומוס, the ole bulking ![]() איזה אוףטופיק הנושא הזה נהיה בקיצור. |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|