|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר מתחיל
|
יש לי שאלה אני יכול לערבב אבקת חלבון וסוכר ענבים בבלנדר?
וכמה סקופים של סוכר ענבים לשים אני שוקל 65 תודה. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מתחיל
|
??. נו אני אחרי אימון
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
0.8 גרם פחמימה כפול משקל גוף
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
0.8 גר פחמימה לכל ק"ג משקל גוף.
אצלך זה יוצא 52 גרם פחמימה שזה בערך 58 גרם סוכר ענבים. נערך לאחרונה על ידי Hagai21, 06-10-08 בשעה 21:43. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
אבל האם הוא יכול לערבב זה השאלה שלו אנשים..
אני עירבבתי כמה פעמים נראה לי שאפשר זה סבבה גם כזה טעם מתוק .. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל ראשי
|
אין שום בעיה לערבב את האבקת חלבון עם סוכר ענבים בבלנדר, לדעתי זה אפילו משפר את הטעם במרבית האבקות.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
|
|
![]() |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|