|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן אנשים, אני הולך להיות כמה חודשים בארה"ב נרשמתי למכון כושר וקניתי מלא תוספים (חבילה שהמליצו לי אליה באתר בודיבילדינג.קום) אני בן 24 שוקל כ 73 ורוצה להלעות במסת שריר, אוכל 4 ארוחות ביום:
ארוחת בוקר ביצים סנדוויץ ,2 ארוחות צהריים בשר עם אורז או תוספת אחרת וסלט, וארוחת ערב אגוזים גבינה, אני לא מדייק למה רק התחלתי להתאמן וזה לא ב100% התפריט שלי. מתאמן 6 עפמים בשבוע. MusclePharm Combat Powder, 4 Lbs. Muscle Growth!* Includes 1 לוקח פעמיים ביום, בבוקר ואחרי אימון עם בננה. Universal Animal Pak, 44 Packs The True Original! Includes 1 כמו שהבנתי אני אמור לקחת פעם ביום את כול השקית עם הכדורים (יש שם משהו כמו 8 כדורים) עם כ 300 מ"ל מים BPI Sports 1.M.R Powder, 224 Grams One More Rep! Includes 1 את זה אני לוקח לפני האימון עם 300 מ"ל מים. Optimum Gold Standard 100% Casein, 2 Lbs. Slow Protein Digestion! Includes 1 פעם ביום לפני השינה, הבנתי שזה חלבון איטי. Optimum Micronized Creatine Powder, 300 Grams Minimum 99.9% Pure Includes 1 3פעמים ביום בזמן הארוחה עם 300 מ"ל מים. SciVation Xtend, 30 Servings Intra-Workout Catalyst! Includes 1 הזמן אימון עם 300 מ"ל מים. Optimum Fish Oil Softgels, 100 Softgels Omega-3's! 3 פעמים ביום בזמן הארוחות. אשמח לקבל הערות המלצות וכו.... בברכה, אלכס |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שילוב תוספים בתפריט | limbar | תזונה ותוספים | 1 | 20-02-10 20:00 |